Särkkä: Turun-tilasto ojennukseen

20.05.2011

JJK-HAKA-VL-16052011-12JJK:n saldo viime kausien Turun-vierailulta ei paljon Kettupaitoja mairittele: neljä peliä, kolme tappiota ja tasapeli maalierolla 2-8. Viime kaudella joukkue otti käkeen niin TPS:lta kuin Interiltä päävalmentaja Kari Martosen luonnehtiessa reissuja luokkaretkiksi.

Tänään JJK kohtaa vieraissa TPS:n selkeällä teemalla.

– Turun tilastot laitetaan nyt ojennukseen. On uusi kausi ja uudet mietteet. Viime kaudella pelattiin molempia turkulaisia vastaan ensimmäinen jakso huonosti, nyt pitää pystyä painamaan 90 minuuttia ja lisäaika ihan erilaisella tasolla, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

TPS menetti talvella tukun kovia nimiä, suurimpien mukana Keski-Suomen sydämeen ja JJK:in siirtyneet Mikko Manninen ja Babatunde Wusu. Turkulaiset kuitenkin hankkivat lähteneiden tilalle kovia nimiä Njazi Kuqin, Niklas Tarvajärven ja Jarkko Hurmeen johdolla.

– Tepsi on edelleen erittäin laadukas joukkue. Kova vääntö tulee, mutta siinä taistelun tuoksinassa pitää muistaa huomioida vastaiskupelin ideat, lisäksi heillä on erittäin vaarallisia erikositilannepelaajia. Me ollaan annettu viime peleissä vähän liikaa erikositilanteita omassa päässä.

Kettupaitojen tuleva ohjelma on kova, kun vastakkain ovat perätysten kaikki viime kauden mitalistit TPS, KuPS ja HJK. Joukkuetta tuleva ohjelma ei liikuta.

– KuPS- ja HJK-pelit tulevat sieltä aikanaan. Tänään pelataan Tepsiä vastaan, huomenna palaudutaan ja sitten aletaan katsoa seuraavaa peliä. Kaikki voimavarat on tähdätty tähän peliin, Särkkä painottaa.

Joukkueen terveystilanne on hyvä. Poissa pitkäaikaispotilaiden lisäksi on vain Tamás Gruborovics, joka lienee pelikunnossa maanantaina.

TPS-JJK Turun Kupittaalla tänään kello 20.30.