Särkkä: Rovaniemellä pystyttävä parempaan

06.02.2011
Särkkä: Rovaniemellä pystyttävä parempaan

JJK:n valmentaja Jori Särkkä odottaa joukkueeltaan sunnuntaina yhtenäisempää peliä kuin lauantain 1-1 (0-1) tasapeliin päättyneessä vierasottelussa Oulussa.

– Oli meidän pelissä lauantainakin paljon hyvää, saatiin johtoasemassa tilanteita ja oltaisiin voitu tappaa peli toisella maalilla. Pallokontrolli ja pelin rytmittäminen ei kuitenkaan toiminut ihan toivotulla tavalla ja Oulu pääsi turhan paljon hyökkäämään. Vähän liikaa jeesattiin kaveria.

– Joka tapauksessa meille oli erittäin hyvä pelata Oulun kaltaista joukkuetta vastaan, joka pelaa aktiivista fudista ja prässää voimakkaasti.

Sunnuntaina vastaan tulee Rovaniemellä RoPS. Särkkä odottaa ottelusta tiukkaa.

– RoPS pelaa ensimmäisen Liigacupin pelinsä kotikentällä ja varmasti siellä on joukkue intoa täynnä. Kenttä on aika pieni ja olosuhteet sikäli haastavat, valmentaja miettii.

– Varmaa on, että molempiin päihin tulee paljon tilanteita. Hyvää harjoitusta sekä hyökkäys- että puolustuspelaamiselle.

Lauantain ottelussa JJK meni avauspuoliskolla johtoon Tamás Gruborovicsin kulmapotkun jäkitilanteesta viimeistelemällä maalilla. Oulu tuli tasoihin nuoren Matias Ojalan maalilla ottelun viime hetkillä. Särkkä nostaa lauantain pelistä esiin pari onnistujaa.

Niko Markkula oli vasempana puolustajana lupaava. Hänen pelissään oli paljon hyviä juttuja ja Marsu on parhaimmillaan hyvä, moderni laitapuolustaja. Nopeus on valtti. Lisäksi testimies Mikk Reintam jatkoi samoja varmoja otteita mitä Vaasassa.

 

RoPS-JJK sunnuntaina klo 14.00.

JoriSarkka