Roosa nauha -huutokauppa jatkuu keskiviikkoon asti – vielä ehtii huutaa hyvän asian puolesta

18.12.2011

JJK on Roosa nauha -kampanjan virallinen jalkapalloseuraRintasyövänvastaisen Roosa nauha -kampanjan virallinen jalkapalloseura JJK valmistautuu jo Joulun viettoon, mutta ennen puurokattiloiden pauketta luvassa on vielä kaksi suurta ponnistusta yhteisen lahjoituspotin kerryttämiseksi.

Ensi tiistaina 20.12. Kettupaidat kohtaavat futsal-ottelussa Kampuksen Dynamon. Ottelu pelataan Jyväskylän Monitoimitalolla klo 19:00 ja 100 prosenttia kertyneistä rahoista lahjoitetaan suoraan Roosa nauha -kampanjaan.

Lisäksi suurta suosiota saavuttanut Roosa nauha -pelipaitojen huutokauppa jatkuu ennakkotiedoista poiketen ensi keskiviikkoon 21.12. klo 12:00 asti. Koko huutokaupan tuotto menee sataprosenttisesti Syöpäsäätiölle.

Huutokauppa ehti jo päättymään Huuto.netin puolella, mutta JJK sai paidoista paljon tarjouksia myös muita reittejä pitkin ja tämä aiheutti valitettavasti pientä sekaannusta huutokauppatilanteeseen. Lisäksi JJK-pelaajien kaikki kummiyritykset eivät ole vielä ehtineet tehdä tarjoustaan.

– Pyydän henkilökohtaisesti anteeksi kaikilta Huuto.netin huutokauppaan osallistuneilta, ei tässä tarkoitus ollut aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Saatiin kuitenkin niin monelta yritykseltä ja usealta yksityishenkilöltäkin tarjouksia sähköpostilla ja puhelimitse että ei voitu sulkea heitäkään kaupanteon ulkopuolelle, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen pahoittelee muutamille innokkaille huutajille aiheutunutta mielipahaa.

Vesalainen lupaa myös soittaa torstaiaamupäivänä jokaiselle alkuperäisessä huutokaupassa voittavan tarjouksen tehneelle huutajalle ja tarjota heille jotain tilalle jos alkuperäinen huutokohde on jo ehtinyt eteenpäin.

– Rahat tosiaan menevät ilman mitään lyhennyksiä suoraan Roosa nauha -kampanjaan, joten totta kai tässä on kaikkien tahtotilana kerryttää mahdollisimman suuri potti hyvän asian eteen, Vesalainen päättää.

Halukkaat huutajat voivat ilmoittaa haluistaan suoraan Jonille joko sähköpostilla joni@jjk.fi tai puhelimitse 044 583 1898 ensi keskiviikkoon klo 12 mennessä.