Robin Saastamoinen jatkaa

01.12.2023
Kuva: Ile Salminen

Harjun toimiston uumenista kuuluu joulukuun alkuun odotettuja pelaajauutisia: Robin Saastamoinen jatkaa Kettupaidassa myös kaudella 2024

Kuudennen kautensa JJK-paidassa aloittava Robin Saastamoinen on ollut yksi tärkeimpiä palasia jyväskyläläisseuran viime vuosien matkalla Kolmosesta Ykköseen ja mäntsäläläinen onkin jättänyt jälkensä lyhyessä ajassa myös kettuseuran tilastohistorian kärkipäähän iskemällä viiden kauden aikana pelaamassaan 81 sarjaottelussa peräti 54 maalia!

Saastamoinen oli isossa roolissa nostamassa JJK:ta Ykköseen ja päättynyt kausi oli monen muun Kettupaidan tapaan myös Saastamoiselle uran ensimmäinen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Vaikka JJK:lla olikin uuteen sarjatasoon totutellessa alkukaudesta haasteita maalinteon kanssa, pääsi hyökkääjä pikku hiljaa huippuvireeseen ja onnistui kesäkuulle päästessä maalinteossa neljässä peräkkäisessä ottelussa.

Hyvä vire katkesi kuitenkin painajaismaisella tavalla kesäkuun TPS-ottelussa, kun Harjun yleisö hiljeni suosikkinsa joutuessa jättämään kentän polvivamman vuoksi. Eturistisidevamma vaati lopulta leikkaushoitoa ja pitkää huilia pelikentiltä.

– Kuntoutus on lähtenyt käyntiin ja edennyt todella hyvin. Tällä viikolla tulikin jo lupa lähteä pikkuhiljaa aloittelemaan juoksemista. Kovasti on vietetty aikaa kuntosalilla tähän asti, mikä tulee jatkumaankin, mutta on erittäin virkistävää päästä jo kentälle silloin tällöin mukaan juoksemaan kenttää ympäri tai esimerkiksi tekemään kevyttä syöttelyä.

– Tulevaa kautta ja pelejä odotan mielenkiinnolla! Toki pelkästään jo se, että pääsee itse pelikuntoon on se asia mitä kovasti odottaa, Saastamoinen toivoo.

JJK:n julkaistut pelaajasopimukset kaudelle 2024:

Ettanen Elias
Kananen Jerry (MV)
Leivonen Arttu
Mahlamäki Miika
Manninen Aatu
Manninen Mikko
Osso Shirman
Pasoja Joel (MV)
Rantamäki Timi
Rutanen Lauri
Räsänen Reetu
Saarikko Jimi
Saastamoinen Robin
Savela Luka

Kausikorttitarjousta jatkettu ensi viikolle

Te pyysitte, me vastasimme: kausikorttitarjousta on jatkettu ensi viikolle saakka!

Kausikorttikauppa on käynyt marraskuussa ilahduttavan vilkkaasti vuodenaikaan nähden ja olemme saaneet teiltä useita pyyntöjä jatkaa tarjousta vielä joulukuun puolelle.

Aikaisen ostajan etuhinta 99€ (norm. 119€) on siis voimassa vielä viikon verran, 6.12.23 asti. Kausikorttiostoksille pääset sivun oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta.

Muista hyödyntää myös vuodenvaihteessa vanhenevat kulttuuriedut:
Tapahtumakaupasta löytyy useita maksuvaihtoehtoja: normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak.
Lisäksi voit maksaa kortin myös Edenredin mobiilimaksulla. Ohjeet Edenredillä maksamiseen löydät täältä.

Verkkokaupan lisäksi jatkettu tarjous koskee myös viime kauden kausikorttilaisille tarjottavaa maksuaikaa paikkansa uusimiseen. Ohjeet kortin uusimiseen on lähetetty aiemmin sähköpostitse.