Reetu Räsänen jatkaa

25.11.2022

Kettuleirissä perjantai ei ole lainkaan musta, sillä JJK on solminut tärkeän puolustuspään jatkosopimuksen 26-vuotiaan Reetu Räsäsen kanssa.

Vuonna 1996 syntynyt Reetu Räsänen saapui Kettupaitaan vuosi sitten vahvistettuaan kolmen edellisen kauden Mikkelin Palloilijoiden toppariosastoa. Hyvin peliä avaava ja pallovarma puolustaja toi mukanaan kokemusta, voimaa ja kovuuttakin kettujen puolustuspäähän. Räsänen iski ensimmäisellä kaudellaan JJK-paidassa myös kaksi osumaa ja ehtipä mies kantaa kapteeninnauhaakin.

Vaikka selkeä nousijasuosikki JJK etenikin pitkälti voitosta voittoon kärsien vain yhden tappion ja päästi pelaamassaan 25 ottelussa vain 16 maalia, eli sen puolustuslinja loukkaantumisista ja sairasteluista johtuen useaan otteeseen kauden aikana. Myös Räsänen kärsi jonkin verran loukkaantumisista, mutta kerrytti silti varsinaisista toppareista eniten peliminuutteja.

– Pelasin tasaisen kauden ja nautin pelaamisesta todella paljon! Kaudesta jäi muutenkin tosi positiivinen fiilis. Joukkueen laatu ja sitoutuminen omaan hommaan oli varmasti isoin syy siihen, miksi peliesitykset eivät heilahdelleet kauden aikana. Pitkässä sarjassa tasaisuus on tärkeä juttu ja sen ansiosta myös saavutettiin tavoite, Räsänen arvioi.

Räsänen sai syksyllä 2020 opiskelupaikan Jyväskylän yliopistosta ja ensimmäiset puolitoista vuotta opinnot suoritettiin täysin etänä MP:ssä pelaamisen ohella. Viime tammikuusta alkaen englannin opettajaksi opiskeleva topparilla oli kuitenkin edessään muutto uuteen kotikaupunkiinsa.

Vaikka KuPS:n juniorimyllyn läpi käynyt, Valkeakosken Hakan ja MP:n kautta Kettupaitaan päätynyt Räsänen onkin yksi harvoista JJK:n edustusjoukkueessa pelanneista KuPS-kasvateista, sopeutuminen Jyväskylään on ollut miehelle helppoa.

– Joukkue oli mahtava ja liittyminen porukkaan helmikuussa oli todella helppoa. Se, että tunsin jo entuudestaan muutamia pelaajia helpotti sopeutumista entisestään. Joukkue onkin myös ollut iso syy siihen, miksi olen viihtynyt niin hyvin Jyväskylässä, Räsänen kiittelee.

Joukkueen lomaillessa marraskuun ajan taustalla on kuitenkin paiskittu hommia ja useampikin pelaaja on raapustanut nimensä sopimuspaperiin. Lisää sopimusuutisia kuullaankin heti alkuviikosta!

Viininpunainen perjantai – kausikortin ostajalle seinäkalenteri kaupan päälle

Kettuleirin perjantai on mustan sijaan viininpunainen!

Tilaa kausikortti Miesten Ykköseen kaudelle 2023 ja saat kaupan päälle vuoden 2023 JJK-seinäkalenterin (kalenterin arvo 18€). Tarjous on voimassa vain kampanjan aikana 25.-27.11.22 tilatuille kausikorteille. Kausikortin hinta on 119€. Tilaamaan pääset vaikka heti osoitteessa: jjk.fi/kausikortti

Menneiltä vuosilta tuttu ja kovasti toivottu Kettukalenteri tekee siis paluun ja julkaistaan myyntiin joulukuussa. Tässäpä oiva vinkki pukin konttiin koko kettuperheelle.