Rakkaudesta suomalaisiin naisiin nyt & ikuisesti – JJK jatkaa virallisena Roosa nauha -jalkapalloseurana

08.03.2012

JJK Roosa nauha

Rakkaudesta suomalaisiin naisiin nyt & ikuisesti – JJK jatkaa virallisena Roosa nauha -jalkapalloseurana

Vahvasti yhteiskuntavastuullisena toimijana jo laajalti tunnetulla JJK:lla on kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi jälleen erittäin hienoja ilouutisia: JJK jatkaa Syöpäsäätiön rintasyövänvastaisen Roosa nauha -kampanjan virallisena jalkapalloseurana ja yhteistyö jatkuu vähintään vuoden 2014 loppuun asti. Näin Kettupaidat kantavat roosaa väriä ylpeänä niin tänä kuin tulevinakin kausina ja pääsevät levittämään tärkeää sanomaa aina Euroopan kenttiä myöten.

Kaudella 2011 alkanut yhteistyö JJK:n ja Roosa nauha -kampanjan välillä poiki upeita tuloksia jo ensimmäisenä toimintavuonna. Joukkueen vieraspeliasu muuttui roosanväriseksi, Roosa nauha -kampanja näkyi seuran toiminnassa läpi vuoden ja JJK keräsi kampanjaan 10 000 euroa mm. huutokauppaamalla roosat pelipaitansa ja järjestämällä hyväntekeväisyysottelun Roosa nauhan nimissä. Molemmilla osapuolilla olikin vahva tahtotila jatkaa hyvin käynnistynyttä yhteistyötä.

– On ollut erinomaista saada JJK:n miehet mukaan tukemaan Roosa nauha -kampanjaa. Joukkue on lähtenyt mukaan rohkeasti ja suurella sydämellä, toteaa Syöpäsäätiön pääsihteeri Sakari Karjalainen.

Roosa nauha -kampanjalla tuetaan suomalaista rintasyöpätutkimusta ja lisätään ihmisten tietoisuutta tästä taudista joka koskettaa lähes jokaista meistä vähintään lähimmäistemme kautta. Kampanjassa kerättyjä varoja ohjataan myös potilaille ja omaisille tarjottavaan neuvontaan, sillä syöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle vaan vaikuttaa vahvasti aina myös lähimmäisiin. Kampanjan tunnuksena toimii roosa silkkinauha, joka on rintasyövänvastaisen taistelun symboli ympäri maailman.

Tämän vuoden Roosa nauha -kampanjassa erityisenä teemana on liikunta ja tämä sopii myös JJK:n toimintaan erinomaisesti. Varainhankinnassa painopistealueena on kuukausilahjoittajien kerääminen ja JJK haluaa näyttää myös tässä aktiivista esimerkkiä: seuran toimitusjohtaja Joni Vesalainen lähti heti mukaan haastekampanjaan kymmenen euron kuukausilahjoituksella ja haaste on nyt heitetty eteenpäin. Kuukausilahjoittajaksi pääset seuraamalla tätä linkkiä – saammehan sinutkin mukaan tärkeän asian puolesta?

Uuden jalkapallokauden käynnistyessä JJK tiivistää yhteistyötään myös paikallistasolla Keski-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa. Keski-Suomen Syöpäyhdistys ry on kansanterveysjärjestö, joka on perustettu vuonna 1956. Yhdistys on osa Syöpäjärjestöjen maakunnallista toimintaa ja Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen. Yhdistyksen tehtävänä on Keski-Suomen maakunnan alueella syöpätautien ennaltaehkäisy ja varhainen toteaminen, syöpään sairastuneiden ja heidän omaistensa elämänolosuhteiden parantaminen sekä hoitomahdollisuuksien lisääminen.

Erittäin hyvää naistenpäivää kaikille ja tervetuloa seuraamaan roosanvärisen JJK:n otteita pelikentillä pian vauhtiin potkaistavalla jalkapallokaudella!

 

JJK taistelee jatkossakin suomalaisten naisten puolesta

JJK:n ”pinkkipaidat” taistelevat jatkossakin tärkeän asian puolesta.

 

JJK Keski-Suomen Syöpäyhdistys