Poutiainen: kurssi kääntyy perjantaina

10.06.2010
Poutiainen: kurssi kääntyy perjantaina
patu naama

Keskikenttäpelaaja Patrick Poutiainen on vakuuttunut, että JJK:n alaviistoon osoittanut kuntokäyrä kääntyy perjantain Jaro-ottelussa.

– Huomenna homma kääntyy meidän voitoksi. Viiime peleissä on ollut vähän pimeitä hetkiä, mutta ei meidän kannata liikaa miettiä miten edelliset pelit on menneet. Kaikille joukkueille tulee heikompia hetkiä, niistä opitaan. Ei tässä ole mitään hätää, Patu vakuuttaa.

Jaro on kevään Liigacup-otteluista tuttu vastustaja. Pääroolissa pietarsaarelaisia vastaan on syöttöpelin onnistuminen.

– Jaro prässää pallollista kovaa, meidän pitää pystyä purkamaan hyvällä syöttöpelillä se paine. Kova matsi tulee, Jaro on kotona hyvä.

Muutaman ensimmäisen kierroksen jälkeen säännöllisesti avauskokoonpanossa pelannut Poutiainen on omalta osaltaan tyytyväinen kauden saamaan starttiin.

– Vastuuta on tullut tässä alkukaudesta vähän enemmän kuin osasin ennen kautta odottaa. Tietenkin on mukava pelata. Yritän vastata huutoon, ja ihan tyytyväinen olen omaan peliin ollut. Onnistumisia on tullut.

Joukkueen alkukausi on ollut silminnähden kaksijakoinen.

– Alku oli hyvä ja meillä oli pieni huuma siinä päällä. Nyt on mennyt vähän heikommin, mutta huomenna on taas uusi peli. Tästä noustaan taas. Valmentajan myötä joukkuehenki ja koko homma on piristynyt aivan täysin, Poutiainen sanoo.

– Kotona meidän pitää saada peli kulkemaan. Täytyy pystyä antamaan yleisölle vastinetta, kun he tulevat meidän pelejä katsomaan. Kurssi korjataan kyllä.