Potkut kuuluvat vain jalkapallokentille – SAK:lla ja JJK:lla yhteinen maali EI POTKUJA 2012 -kampanjassa

20.12.2011

 EI POTKUJA 2012

SAK:lla ja JJK:lla on yhteinen maali: vähintään vuoden mittainen joulurauha kaikille Suomen työntekijöille EI POTKUJA 2012 -kampanjalla

Yritykset jotka tunnustavat osaavan henkilöstönsä tärkeimmäksi voimavarakseen voivat liittyä EI POTKUJA 2012 -kampanjaan ja tehdä näin parhaimman mahdollisen uuden vuoden lupauksen koko henkilöstölleen.

Liittymällä mukaan kampanjaan yritys lupaa olla irtisanomatta väkeään vuoden 2012 aikana ja antaa samalla työntekijöilleen sekä heidän perheilleen mielenrauhaa pitkälle tulevaisuuteen.

Globaalista kuohunnasta huolimatta suurimmalla osalla suomalaisyrityksiä menee tälläkin hetkellä hyvin. Kotimarkkinoiden kysyntä on korkealla, uniikille osaamiselle löytyy aina sijansa myös viennin puolella ja sitoutunut henkilöstö on avainasemassa molemmissa tapauksissa.

– Osaavasta työvoimasta vielä kilpaillaan tulevina vuosina. Kaikki keinot olisi syytä käyttää ennen irtisanomisia. Tiukassa tilanteessa työaikajoustot ja lomauttaminen ovat työntekijän kannalta parempia ratkaisuja. Meitä jokaista tarvitaan hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa, siinä JJK:lla, SAK:lla ja meillä kaikilla on yhteinen maali, SAK:n Länsi-Suomen aluejohtaja Ahti Ruoppila muistuttaa.

– Meilläkin on kumppaneina yli 400 yritystä ja siellä on monen työntekijän perheessä pelko että mitä jos työt lähtee alta. Halutaan kääntää näitä alakuloisia talousotsikoita sinne positiiviseen suuntaan ja nostaa esille työnantajia joilla menee hyvin ja jotka osaavat arvostaa työntekijöitään, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen summaa.

 

Työnantaja! Anna henkilöstöllesi paras lupaus tulevalle vuodelle ja liity mukaan EI POTKUJA 2012 -kampanjaan lähettämällä sähköpostia tai soittamalla kampanjan yhteyshenkilöille.

 

Työntekijä! Vinkkaa pomollesi että nyt olisi paikka lähettää vahva positiivinen signaali koko henkilöstölle ja kerro hänelle EI POTKUJA 2012 -kampanjasta.

 

 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset EI POTKUJA 2012 -kampanjaan:

 

Ahti Ruoppila, SAK:n Länsi-Suomen aluejohtaja

ahti.ruoppila@sak.fi, 040 747 8231

 

Joni Vesalainen, JJK Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja

joni.vesalainen@jjk.fi, 044 583 1898

 

EI POTKUJA 2012 

www.jjk.fi/eipotkuja2012

SAK + JJK