Pisteet tasattiin Helsingissä – HIFK pysyy iskuetäisyydellä

15.09.2017

hifk-jjk-20170915_195239

Pisteet tasattiin HIFK:n ja JJK:n välillä toistamiseen tällä kaudella – tällä kertaa 1-1-lukemin. JJK:n maalin iski Tomi Petrescu, isänniltä osui Jukka Halme.

HIFK aloitti ottelun vahvasti, mutta puoliajan edetessä myös JJK alkoi päästä paremmin mukaan. Jukka Halme pääsi kuitenkin viemään isännät johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla.

36.minuutilla JJK:n kuitti oli enemmän kuin lähellä. Felix Gustavsson lähti topparin tontiltaan nousuun pallon kanssa ja Kim Raimi pysäytti nousun vapaapotkun ja varoituksen arvoisesti. Edellisessä ottelussa PS Kemin verkkoon uransa ensimmäisen liigamaalin iskenyt Antto Tapaninen puski ja Carl-Johan Erikssonin hyvän reaktiotorjunnan jälkeen pallo kolahti ylärimaan ja siitä harmillisesti maalin katolle.

JJK sai vielä puoliajan loppuun luotua paikanpuolikkaat oikealta laidaltaan Hindrek Ojamaan ja Mikko Mannisen rakentelemana, mutta tauolle mentiin isäntien 1-0-johdossa.

Kuten viime aikoina usein aiemminkin on nähty, JJK:n peli parani illan edetessä ja toinen puoliaika oli Kettupaidoilta vahva. JJK aloitti puoliajan ryminällä, kun ylärima kolisi jälleen jo 47.minuutilla – tällä kertaa asialla Sasa Jovovic. HIFK selvisi tilanteesta säikähdyksellä, mutta JJK:n painostus jatkui.

2017-09-07_jjk-fclahti_0027

Palkkio painostukselle saatiin, kun tunti oli tuloillaan täyteen!  Terävän vastaiskun päätteeksi Manninen keskitti oikealta ja vasemmalta hyvin maalin kulmalle noussut Tomi Petrescu liippasi spurttinsa päätteeksi pallon verkon perukoille.

HIFK pelasi ottelun loppuminuutit vajaamiehityksellä, sillä toppari Nosh A Lody sai 85.minuutilla toisen keltaisen kortin ja sen myötä varhaisen suihkukomennuksen.

JJK painostikin loppuhetket vahvasti ja vielä aivan viime hetkillä Jovovicille aukesi paikka niitata vieraille voittomaali, kun kärki väänsi pallon mukaansa ja pääsi karkumatkalle. Eriksson sai kuitenkin juuri ja juuri torjuttua tilanteen kulmapotkuksi. Paikkoja JJK saikin jälleen luotua useampaankin maaliin, mutta vain kertaalleen pallo saatiin toimitettua Erikssonin selän taakse.

HIFK pysyy kuitenkin näin kolmen pisteen päässä iskuetäisyydellä! Taistelu jatkuu 25.9. kotikentällä FC Interiä isännöiden.

HIFK - JJK 1-1 (1-0)

Maalit:

1-0 27' Jukka Halme

1-1 58' Tomi Petrescu

 

JJK:n avauskokoonpano: Teppo Marttinen, Honar Abdi, Felix Gustavsson, Antto Tapaninen (73' Nieminen), Hindrek Ojamaa (v), Tomi Petrescu (69' Suoraniemi), Tommi Kari (c), Patrick Poutiainen, Mikko Manninen, Gaël Etock (76' Leppänen), Sasa Jovovic.

 

Vaihdossa: Jere Pyhäranta, Tuomas Koppelomäki, Samu Suoraniemi (69'), Saku Leppänen (76'), Samu Nieminen (73'), Severi Vielma, Aatu Manninen.

 

Tähtipelaajat:

*** Mika Väyrynen

** Tommi Kari

* Kim Raimi

 

Yleisöä: 2493

20170925-JJK-FCINTER-ottelumainos-www