Perjantain vaihtoehdot TPS-vierasottelun seuraamiseen

30.08.2016

JJK_TPS_3.7.

Tule Turkuun Harjun Poikien matkassa!

JJK-kannattajat suuntaavat linja-auton keulan kohti Turkua klo 18:00 alkavaan kärkikamppailuun TPS – JJK. Lähtö tapahtuu klo 13:00 Harjukadun linja-autolaiturilta ja hintaa tunnelmalliselle perjantai-illan kannattajareissulle jää vain 30€ + ottelulippu! Ilmoittaudu mukaan NYT matkat@harjunpojat.fi

Kaikkien kannattajien tuki vieraskentällä merkitsee pelaajille enemmän kuin koskaan, siispä tervetuloa kettulauman mukaan fantastiselle Paavo Nurmen stadionille!

AC Oulu vierasottelun kisakatsomossa oli useita kymmeniä kettukannattajia

Kisakatsomo Jyväskylään jääville klo 17:30 alkaen

Vaihtoehtoisesti JJK ja Revolution JKL haluavat tarjota Jyväskylään jääville kannattajille mahdollisuuden seurata kiihkeä kärkiottelu suorana kisakatsomolähetyksenä kävelykadulla sijaitsevan Revolution Pubin screeneiltä perjantaina 2.9. klo 17:30 alkaen!

Saatavilla on myös kisaevästä tarjoushinnoin: kausikorttilaisille ja KSJPT ry:n jäsenille burgerit ovat matsin loppuun asti 12 euroa ja 10kpl wingsejä 8 euroa. Koko kisakansaa koskien taas kuuman kisakatsomon tunnelmaa ovat viilentämässä Live The Game -tarjoukset.

TPS TV aloittaa lähetyksensä jo klo 17:30 ennakkostudio-osuudella ja itse ottelu alkaa hieman normaalista poiketen klo 18:00.

Loppukauden Veikkausliiga-taistelun kannalta TPS-vierasottelu on äärimmäisen jännittävä, sillä TPS on tällä hetkellä AC Oulun kanssa tasapisteissä (37p.) sarjan ykkössijalla ja Kettupaidat aivan heti näiden tuntumassa vain 1 pisteen päässä (36p.)!

LoppukaudenKotiottelut2016