Pelit jatkuvat Kings SC:n vieraana Kuopiossa – Juliano Pereira liittyy joukkueeseen

03.08.2019

JJK:n useamman viikon kestänyt ottelutauko on ohi, kun pelikentille palataan lauantaina Kings SC:n vieraana Kuopiossa. Kettuperhe saa myös uuden jäsenen, kun Juliano ”Nano” Pereira liittyy joukkueeseen.

Pereira on vuonna 1992 syntynyt yhdysvaltalainen, jonka opiskelu on tuonut Kreikan kautta Suomeen ja Jyväskylään. Pereira on Jyväskylän yliopiston Liikuntatieteen tiedekunnassa vaihto-opiskelijana suorittamassa maisteriopintoja urheilupsykologiasta ja liittyy nyt kettulaumaan ennen kuin palaa takaisin Kreikkaan myöhemmin syksyllä.

Pereira on pelannut jalkapalloa Kreikan ja kotimaansa USA:n lisäksi myös Brasiliassa ja Islannissa. Keskikenttäpelaaja nähtiin JJK:n mukana jo kevättalvella ja ”Nano” onnistui kertaalleen maalinteossakin harjoitusottelussa. Pereira on harjoitellut ja pelannut harjoitusotteluisa myös FC Vaajakosken riveissä ja toiminut Mikko Mannisen valmennusapuna JyPK:n Naisten Liigan joukkueen valmennustiimissä.

Nyt Pereira toivoo voivansa auttaa kettulaumaa kamppailussa sarjan kärjessä. Mies itse sanoo olevansa pelaajana monipuolinen.

– Eniten tykkään pelata keskikentällä, mutta voin pelata ja olen pelannutkin hyvin monilla eri paikoilla.

– Olen innoissani, että pääsen nyt pelaamaan ja toivottavasti voin auttaa joukkuetta. Olen yksi joukkueen kokeneimpia pelaajia ja kenties myös opintojeni ja valmennuskokemuksen kautta voin olla avuksi muille.

Pereira on mukana jo lauantain ottelussa.

”Nano” pääsee tekemään debyyttinsä Suomen kentillä JJK:n paidassa

Lauantaina suuntana Kuopio

JJK:n pelit jatkuvat nyt vieraskentällä, kun Kings SC isännöi kettulaumaa lauantaina klo 16 alkaen.

JJK lähti ottelutauolleen 10.7. komealla 0-5-vierasvoitolla PAVE:sta ja palaa nyt tauoltaan tositoimiin sarjakakkosena: sarjaa johtaa Blackbird neljän pisteen erolla ja yhden ottelun JJK:ta enemmän pelanneena. Kings taas löytyy alemmasta keskikastista.

Joukkueiden kohdatessa Harjulla kesäkuussa ei JJK antanut vierailleen saumoja vaan takoi taululle selkeän 6-0-voiton.