Pasoja: ”Loma tehnyt tehtävänsä” – edessä jälleen tiukka ottelurutistus

13.06.2017

2017-05-06_jjk-fcinter_0235

Kettulauma on jälleen palannut arkeen ansaitun lomaviikon jälkeen.

Toukokuu oli Veikkausliigassa tiivistahtinen ja JJK:lla olikin parin viikon aikana peräti viisi ottelua. Härkäviikkojen viimeinen ottelu pelattiin lauantaina 3.6. Kemissä. Siitä alkoi Kettulauman akkujenlatausviikko, joka päättyi maanantaina, kun JJK palasi jälleen treenikentälle.

Pääkäskyttäjä Juha Pasoja on loman jälkeen tyytyväinen.

– Meno treeneissä näyttää sille, että loma on kyllä tehnyt tehtävänsä: keho ja mieli on levännyt. Harjoituksissa on nyt selkeästi aktiivisempaa porukkaa kuin ennen lomaa – mikä on ihan ymmärrettävää, sillä melkoinen peliruuhka siinä olikin ja huili tuli kyllä todella tarpeeseen.

– Myös sairasosastolle lomaviikko oli arvokas, ikäänkuin aikalisä otteluista toipumisen suhteen. Masse (Lähitie), Verneri (Välimaa) ja Saku (Leppänen) ovat toipuneet parhaiten ja kenties jo tulevissa otteluissa mukana.

Härkäviikkojen aikana JJK kohtasi VPS:n, RoPS:n, Ilveksen, KuPS:n ja PS Kemin. Plakkariin jäi viisi pistettä – kotivoitto Ilveksestä sekä tasapelit KuPS:n ja PS Kemin kanssa.

– Loppu hoidettiin hyvin, kolme ottelua ilman tappiota ja hyvä voitto Ilveksestä kotona. Samoin KuPS-tasapeliin voi olla tyytyväinen, mutta RoPS- ja PS Kemi-ottelut olisi olleet niin voitettavissa, että ne harmittavat, Pasoja ruotii.

2017-05-06_jjk-fcinter_0313

Tiivis rupeama edessä

Loma tuli Kettupaidoille varsin tarpeeseen siksikin, että edessä on jälleen tiivis ottelurupeama: torstaina HJK isännöi JJK:ta Helsingissä, sunnuntaina IFK Maarianhaminassa ja tulevan viikon keskiviikkona HIFK saapuu Harjulle kesäkuun ainoassa kotiottelussa. Kauden ensimmäinen kolmannes on siis takana ja joukkueet alkavat nyt kohtaamaan toistamiseen toisiaan.

– Lomaviikko oli tietenkin palautumista edellisistä, mutta samalla myös jo valmistautumista tuleviin otteluihin. Saatiin mieli virkeäksi, että se sitten jaksaa jälleen liikuttaa kehoa.

– Edessä on ensin kaksi tiukkaa vieraspeliä – torstaina mennään haastamaan HJK:ta ja viikonloppuna sitten Maarianhaminaan. Kaudenavaus IFK:n vieraana näytti, että kyllä meillä on mahdollisuutemme hallitsevaa mestariakin vastaan.

JJK yllättikin isäntänsä ja iski jo alkuhetkillä taululle 0-2-lukemat. Toisella puoliajalla mestarijoukkue pääsi kuitenkin karkaamaan menojaan ja vei lopulta 5-2-voiton.

– Tärkein ottelu on kuitenkin ensi viikolla HIFK:ta vastaan kotikentällä. HIFK on yksi päävastustajistamme tällä kaudella ja ensimmäinen keskinäinen ottelu oli varsin tasainen – nyt on tietenkin vain yksi tavoite, kotivoitto!

JJK pelaa kesäkuun ainoan kotiottelunsa keskiviikkona 21.6. HIFK:ta vastaan. Ennakkoliput nyt myynnissä verkkosivuillamme!

20170621-JJK-HIFK-ottelumainos-www