Päivänsankari Martonen: Tuplajuhlat!

13.03.2013

JJK:n päävalmentaja Kari Martonen viettää tänään 50-vuotispäiväänsä varsin mieluisalla tavalla: on pelipäivä. JJK matkaa Turkuun kohtaamaan TPS:n Liigacupin välierässä.

 

– Tosi hienoa viettää juhlapäivää näin. Pelipäivähän on aina juhlapäivä, nyt sattui sitten tuplajuhlat, myhäilee kettuluotsi ilmapallojen ja serpentiinien ympäröimänä.

 

Paikka Liigacupin finaalissa olisikin mitä maistuvin syntymäpäivälahja Martoselle.

 

– Totta kai. TPS on kuitenkin hallitseva Liigacup-mestari ja kahdesti olemme jo niukasti hävinneet heille alkulohkossa – missään nimessä ei ole helppo peli tulossa.

 

– Haluamme päästä tietenkin finaaliin ja haluamme myös näyttää jo liigakauttakin ajatellen, että pystymme pelaamaan hyvää ja tuloksellista jalkapalloa.

 

Kettupaidat antoivatkin jo viime viikolla varsin vahvoja näyttöjä osaamisestaan kaatamalla ensin vakuuttavalla esityksellä Interin 3-0 ja pudottamalla sitten rangaistuspotkuilla jatkosta neljä edelliskautta voittaneen, jälleen ennakkosuosikkina kauteen lähtevän HJK:n.

 

– Olemme pelanneet viime peleissä hyvin. Mutta ne ovat olleet ja menneet, nyt on edessä taas uusi peli – keskittymisen on oltava jälleen täysillä kohdallaan tähän otteluun!

 

Viime kauden pronssimitalisti TPS lähtee jälleen tulevaan kauteen vahvana mitalistikandidaattina.

 

– Mielestäni TPS on Suomen paras joukkue pelaamaan vastaiskupeliä. Heillä on todella nopeat suunnanmuutokset ja pahat vastaiskut, joiden kanssa meidän on jälleen oltava todella tarkkoina. Mutta on TPS muutakin kuin vastaiskujoukkue: heillä on taitavia pelaajia, jotka pystyvät pitämään palloa, Martonen ruotii.

 

– Luvassa on varmasti todella tasainen ottelu, kuten vuoden kaksi aiempaakin kohtaamistamme ovat olleet. Mukava kohdata TPS jälleen tässä vaiheessa kauteen valmistautumista.

 

 

Liigacupin välierä TPS – JJK tänään kello 19:00, Javenture Areena, Turku

 

 

2-Martsi

    Paljon onnea Martsi!