Otteluraportti: Paluu voittojen tielle 6-0-murskalukemin AC BARCA:n kustannuksella

06.07.2019

JJK palasi viime sunnuntain tasapelin jälkeen jälleen voittokantaan komealla 6-0-voitolla AC BARCA:sta! Niklas Kauppinen iski hattutempun ja Leevi Kemppainen, Eeli Liukkonen ja Juuso Seuri maalit mieheen.

Isännät hallitsivat ottelua alusta asti ja olivat myös alusta asti tehokkaita: JJK johti jo vartin kohdalla 2-0-lukemin. Ensin Leevi Kemppainen vei 9.minuutilla isännät johtoon päästyään nokikkain BARCA-veska Joni Venäläisen kanssa.

Muutaman minuutin päästä taas Eeli Liukkoselle pedattiin vetopaikka, josta tämä ei erehtynyt vaan tälläsi varmasti kauden 10. maalinsa vahvistaen samalla asemiaan maalipörssin kärjessä.

3-0-maalin iski 35.minuutilla Niklas Kauppinen, joka puski kulmapotkun jälkitilanteesta Robin Saastamoisen keskityksen maaliin. Kauppinen on osunut nyt neljässä peräkkäisessä ottelussa ja myös edellisen ottelun maali syntyi puskien.

JJK vyörytti hyökkäyksiään jatkuvasti ja paikkoja avauspuolikkaallakin oli useampaankin maaliin. Vajaan puolen tunnn kohdalla Venäläinen torjui komeasti topparintontiltaan nousseen Sami Nissisen tulisen laukauksen ja hetki ennen taukoa Kemppainen kolisteli maalipuita. Taukoa vietettiin kuitenkin 3-0-lukemissa.

Niklas Kauppinen on iskenyt viimeisissä kolmessa ottelussa viisi maalia. Tässä täydentyy hattutemppu AC BARCA:n verkkoon.

Vajaan tunnin pelin jälkeen Kauppinen jatkoi maalitehtailuaan. Tällä kertaa laitamies teki itsensä vapaaksi maalin edustalle ja pääsi viimeistelemään avopaikasta 4-0-maalin. Kauppinen täydensi hattutemppunsa lopulta viimeisellä kymmenminuuttisella viemällä miltei identtisen tilanteen päätteeksi kettulauman jo 5-0-johtoon.

AC BARCA sai ottelun aikana muutamia tilanteita vastahyökkäyksistä. JJK:n puolustus hoiteli vähät tilanteet kuitenkin varmasti ja kettuvahti Matti Artimolle asti ei pahemmin töitä riittänyt. Virkaveli Venäläinen toisessa päässä sen sijaan joutui melkoisen tulituksen kohteeksi ja tekikin päästettyjen maalien lisäksi myös tukun torjuntoja illan mittaan.

Lopputuloksen 6-0 viimeisteli aivan loppuhetkillä vaihtomies Juuso Seuri. 2001-ikäluokkaan kuuluva Seuri avasi näin sekä kuluvan kauden maalitilinsä että myös maalitilinsä Miesten Kolmosessa!

Seuraavaksi JJK matkaa tulevana keskiviikkona 10.7. Iisalmeen PAVE:n vieraaksi ja seuraava kotipeli on Warkaus JK:ta vastaan keskiviikkona 21.8.

JJK – AC BARCA 6-0 (3-0)

1-0 9′ Leevi Kemppainen

2-0 13′ Eeli Liukkonen

3-0 35′ Niklas Kauppinen

4-0 58′ Kauppinen

5-0 82′ Kauppinen

6-0 89′ Juuso Seuri

JJK:n avauskokoonpano: Matti Artimo (mv), Eero Korhonen (83′ Hanslian), Tuure Fagerström, Sami Nissinen, Juho Luoma, Olli Pöyliö (86′ Seilonen), Eeli Liukkonen, Aatu Manninen (77′ Ervasti), Niklas Kauppinen (84′ Seuri), Leevi Kemppainen (64′ Ludwig), Robin Saastamoinen.

Vaihdossa: Antto Mikkonen (mv), Fabian Hanslian (83′), Lauri Seilonen (86′), Leif Ludwig (64′), Rasmus Ervasti (77′), Juuso Seuri (84′).