Otteluraportti: LehPa:n kanssa pisteet jakoon 1-1-tuloksella

01.07.2019

JJK isännöi viikon toisessa ottelussaan sunnuntaina kotikentällä Lehmon Palloa. Pisteet jaettiin lopulta 1-1-tuloksella, JJK:n maalin iski Niklas Kauppinen.

JJK hallitsi ottelua, mutta LehPa hyökkäsi terävillä vastaiskuilla ja pystyi toisaalta tiiviillä puolustamisellaan pitämään Kettupaidat pääosin pois vaarallisimmilta maalipaikoilta.

Kotijoukkue sai reilun vartin jälkeen niskaansa kylmän suihkun, kun vieraiden Otso Kosonen pääsi puolustukselta karkuun ja teki LehPa:lle 0-1-johtomaalin. Myös JJK sai luotua muutamia paikkoja, mutta parhaistakin paikoista vedot viuhuivat hieman ohi maalin ja tauolla oltiin 0-1-lukemissa.

Joukkueiden kauden aiemmassa kohtaamisessa Lehmossa tilanne oli pitkään 0-0, mutta lopulta JJK pystyi kääntämään ottelun nimiinsä vastustajan alkaessa väsyä loppua kohti. Nytkin JJK haki kärsivällisesti paikkoja iskeä tasoitusmaali ja painosti toisella puoliajalla entistä enemmän vieraidensa maalia.

LehPa puolusti kuitenkin läpi ottelun uhrautuvasti, sai blokattua tukun Kettupaitojen laukauksia. JJK sai jonkin verran myös erikoistilanteita, mutta myös ne LehPa pystyi puolustamaan pääosin varmoin ottein.

Isäntien hakiessa maalia aukeni puolestaan LehPa:lle entistä vaarallisempia vastahyökkäyspaikkoja ja Matti Artimo joutuikin venyttämään pari komeaa torjuntaa pitääkseen taululla 0-1-lukemat.

Vajaa vartti ennen loppua JJK sai lopulta kauan hakemansa tasoituksen. Eeli Liukkosen nappikeskitys tavoitti takatolpalta tauolla kentälle tulleen Niklas Kauppisen, joka puski pallon vastustamattomasti verkkoon jättäen vartioineen puolustajan voimattomaksi! Kauppisella on koossa nyt neljä täysosumaa.

Kauppinen iski kauden neljännen osumansa komealla puskulla LehPan verkkoon.

Ottelun loppuhetket olivat melko rikkonaiset vieraiden käyttäessä välillä koviakin otteita pitäessään isäntänsä pois maalinteosta. Toista maalia Kettupaidat eivät enää saaneetkaan tehtyä, vaan tyytyminen oli tällä kertaa pisteiden jakoon 1-1-tuloksella.

Pelit jatkuvat jälleen kotikentällä, kun seuraavaksi Harjulle vieraaksi saapuu AC BARCA tulevana perjantaina 5.7. Ottelu alkaa klo 19.

JJK – LehPa 1-1 (0-1)

0-1 16′ Otso Kosonen

1-1 77′ Niklas Kauppinen

JJK:n avauskokoonpano: Matti Artimo (mv), Fabian Hanslian (38′), Tuure Fagerström, Sami Nissinen, Juho Luoma, Olli Pöyliö, Eeli Liukkonen, Rasmus Ervasti (46′ Aatu Manninen (v)), Juuso Seuri (46′), Leevi Kemppainen,  Robin Saastamoinen (c) (v).

Vaihdossa: Antto Mikkonen (mv), Samuel Lehtimäki, Niklas Kauppinen (46′), Lauri Seilonen, Leif Ludwig, Eero Korhonen (38′), Aatu Manninen (46′).

Artikkelin kuvat: Jussi Reinilä