Otteluisäntä Stadium ja JJK tekevät yhdessä hyvää

08.09.2020

JJK:n pääyhteistyökumppani ja JIPPO-pelin otteluisäntä Stadium on mukana nyt toista kertaa järjestettävässä Anna Mahdollisuus-kampanjassa. Stadiumissa on myös jaossa ilmaislippuja keskiviikon kamppailuun. Käy nappaamassa oma lippusi Kävelykadun myymälän kassalta ja samalla voit halutessasi lahjoittaa varusteita keräykseen.

Noin joka kahdeksas Suomessa asuva lapsi ja nuori elää vähävaraisessa perheessä, jossa ei ole mahdollisuutta harrastaa tai hankkia sopivia harrastusvarusteita. Anna Mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjan avulla sadat vähävaraisten perheiden lapset ja nuoret saavat itselleen toivotun harrastusvälineen.

Ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä ei kannata heittää pois, vaan lahjoittaa eteenpäin. Kampanja-aikana 1.9-21.9.2020 Stadiumin myymälöissä kerätään hyväkuntoisia lasten- ja nuorten harrastusvälineitä, jotka Hope ry:n kautta koordinoidaan niitä tarvitseville. Stadium tuo varustekeräyslaatikkonsa myös keskiviikkona Harjulle JIPPO-peliin, joten voit tuoda varustelahjoituksesi myös sinne.

Valtakunnallinen hyväntekeväisyyskampanja linkittyy joulukuussa Helsingissä pelattaviin miesten salibandyn MM-kisoihin. Kampanjan takana ovat Salibandyliitto yhteistyössä vuoden 2020 kotikisojen kumppaniverkoston sekä Hope ry:n kanssa.

 
Voit lukea kampanjasta lisää osoitteesta: https://mahdollisuusharrastaa.fi

Lue lisää Hope:n toiminnasta https://hopeyhdistys.fi/

 

JJK:n fanituotekauppa Stadiumin sivuilla

JJK on avannut myös fanituoteverkkokaupan yhdessä Stadiumin kanssa. Osoitteessa stadium.fi/seurat pääset tilaamaan JJK:n viralliset Nike-fanituotteet halutessasi jopa suoraan kotiovellesi superedulliseen teamhintaan.

Tiesithän, että voit lahjoittaa JJK:lle 3% ekstra-bonuksen kaikesta mitä ostat Stadiumilta sen vaikuttamatta omaan bonukseesi?

Jotta pääset mukaan, sinun tulee olla Stadium Member -jäsen. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä helposti Stadium-myymälässä tai täällä. Jos olet jo jäsen, kirjaudu sisään Stadiumin sivustolle ja valitse seura ja joukkue, jota haluat tukea.