Otatko haasteen vastaan? Vesalainen kirmaa sunnuntaina Harjulta Harvialle niin mitalin kuin Movemberinkin kunniaksi

08.11.2011

Kaikki mukaan juoksemaan!Vuosi takaperin joulukuussa JJK:n eloisassa Facebook-ryhmässä kysyttiin ihmisiltä mitä he lupaavat tehdä jos JJK sijoittuu neljän parhaan joukkoon kauden päättyessä. Noh, hyvät naiset ja herrat, kolmansiahan tässä oltiin joten nyt on aika lunastaa lupaukset!

JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen toteuttaa oman lupauksensa juosta Harjun stadionilta Harvialle tulevana sunnuntaina 13.11. Lähtö on klo 12:00 Harjun stadionin pääportilta ja perillä Muuramessa kaikkia ilmoittautuneita odottaa paluukuljetus Jyväskylän puolelle.

– Paljon tulee puhuttua mutta toki tässä sanansa mittaisia miehiä ollaan, joten eikun menoksi. Tuosta taitaa se rapiat 20-25 kilometriä tulla kirmattavaa, ihan hyvä lenkki sunnuntaille, Vesalainen kommentoi uudet juoksutrikoot valmiina.

Otollisesti isänpäivään ajoittuvalla lenkillä on mitalin juhlistamisen ja kunnon kohottamisen lisäksi myös kolmaskin merkitys.

– Minut haastettiin viikko takaperin mukaan tähän Movember-kampanjaan, jonka tarkoitus on muistuttaa meitä miestentaudeista kuten eturauhassyövästä. Sen kunniaksi tässä ollaan nyt viikko kasvateltu kalapuikkoja ja monta muutakin miestä olen mukaan saanut. Kaikille juoksemaan lähtijöille onkin vapaaehtoinen euro per kilometri -maksu ja nämä rahat laitetaan suoraan Syöpäsäätiön Hopearahasto-kampanjalle, Joni jatkaa komea karvoitus ylähuulellaan.

– Ja jos jollakin ei kintut kestä juoksemista, toki on tervetullut mukaan vaikka fillarillakin. Siinä lenkkiä taittaessa on hyvää aikaa muistella mennyttä kautta vaikka ottelu ottelulta, Vesalainen päättää ja kutsuu mukaan kaikki innokkaat.

 

JJK:n ja Joni Vesalaisen haastejuoksu mitalin ja Movember-kampanjan kunniaksi sunnuntaina 13.11. Lähtö Harjun stadionin pääportilta klo 12:00, paluukuljetus Jyväskylään päätepisteestä Harvialta Muuramesta. Ilmoittautumiset kyytejä varten suoraan Jonin sähköpostiin joni@jjk.fi – tervetuloa juoksemaan!