Osta lippusi W-Zupista – nyt paita kaupan päälle

28.05.2015

jjk-wzup-liput-mobiilisti-1000x371

JJK palaa kahden voitokkaan vierasottelu jälkeen kotiareenalleen, kun vireensä viime kierroksilla löytänyt TPS tulee haastamaan kovakuntoisen kettulauman tulevana sunnuntaina – luvassa on siis huikea futisilta aurinkoisella Harjulla!

Ottelupäivinä lipunmyyntipiste palvelee stadionin ulkopuolella Ihantolantiellä, mutta sen lisäksi kettukannattajia palvelee mobiililippukauppa W-Zup – vuorokauden ympäri päivästä riippumatta!

Mikäli siis haluat välttää jonottamisen lipunmyyntiin ottelupäivänä voit ostaa lippusi ennakkoon mobiilikaupasta vaikka saman tien. W-Zupista löydät kaikki samat liput kuin portiltakin ja saat lipun näppärästi suoraan puhelimeesi.

Mobiililippu toimii stadionilla samoin kuin perinteinen lippukin: paperisen lipun sijaan vain näytetään mobiililippua puhelimesta.

W-Zupista löydät nyt myös klubiliput uudistuneelle KettuklubilleW-Zupista ostettu klubilippu toimii muiden W-Zup-lippujen tavoin täysin mobiilisti. Siispä tervetuloa nauttimaan huippuluokan ruokatarjoilusta ja rennosta verkostoitumisesta futiksen parissa!

Paita kaupan päälle!

Erikoistarjouksena TPS-ottelun alla jokainen W-Zupin kautta lipun ostanut saa nyt komean W-Zup-paidan kaupan päälle!

Klubilipun ostaneille luvassa on huikea huppari, ottelulipun ostajille t-paita.

Harjulla tavataan!

2015-31-05-jjk-tps_www-fimpec