Uudistettu Kettuklubi – kettumaisen hyvää

27.05.2015

art-catering-kettuklubi-ruokatarjoilu-2015

Kettuklubi on Harjulla pääkatsomon vieressä sijaitseva klubitila, jossa pääset nauttimaan jalkapallosta parhaalla mahdollisella tavalla!

Klubitiloissa on tarjolla laadukasta ravintolatasoista ruokaa, helppoa ja vaivatonta verkostoitumista sekä rentoa tunnelmaa jokaisessa JJK:n kotiottelussa.

Kettuklubin ruokailu alkaa aina tunti ennen ottelun alkua ja se soveltuu niin yksittäisille kettukannattajille kuin yritysasiakkaillemme. Ruokaa ei tarvitse erikseen tilata ennen ottelua, vaan voit hankkia klubilipun ennakkoon ja saapua valmiiksi katettuun pöytään. Kettuklubi pitää teistä huolta myös puoliaikatarjoilujen merkeissä ja halutessasi voit nauttia kylmistä virvokkeista joko anniskeluteltan puolella tai itse kettuklubilla.

Art Cateringin huippulaadukkaat ruoat

uusittu-kettuklubi-2015

Ruoan laatuun ja tarjoiluun on tällä kaudella panostettu erityisesti, sillä Kettuklubin ruoat valmistaa Art Cateringin huippukokki Arto Hakanen.

Ruokalista ei ravintoloille kalpene, sillä kauden ensimmäisissä peleissä on herkuteltu jo muun muassa palvatulla possulla ja pitkään haudutetulla härällä runsaine ja herkullisine lisukkeineen.

Esimerkiksi tulevassa sunnuntain TPS-ottelussa tarjolla on ylikypsää karitsaa ja possua valkosipuli-rosmariinikastikkeessa, marinoituja kasviksia ja kotimaista viljaa sekä keittiömestarin salaattivalikoiman, joka pitää sisällään muun muassa kananpoika-ceasarsalaattia.

Kaikki Kettuklubin ruoat ovat laktoosittomia ja osa saatavilla myös gluteenittomina – tiedustelethan tällöin etukäteen!

Uusi kausi, uudet tilat!

Myös Kettuklubin tilat ovat uudistuneet. Teltan sijaan Teitä palvelee tällä kaudella kiinteä klubitila ja näin ollen ottelua voi halutessaan seurata kesähelteilläkin viileästä tilasta – ja vastaavasti lämpimästä syksyn aikanaan viiletessä.

Klubilipun hankkiminen on nyt entistä yksinkertaisempaa ja jonotukselta vältytään, kun hankit klubilipun ennakkoon W-ZUP –mobiililippukaupasta! Klubilippuja saa hankittua myös kotiotteluiden yhteydessä Harjun stadionin lipunmyyntipisteistä.

Ryhmätilausten (yli 5 henkilöä) suhteen toivomme vierailun sujuvuuden varmistamiseksi ottamaan ennakkoon yhteyttä suoraan myyntipäällikkö Jami Palsaan  (jami.palsa@jjk.fi / 040 5285 100)!

”Kettuklubilla käyminen on nyt entistäkin miellyttävämpi kokemus. Hyvä paikka viedä omiakin asiakasvieraita!” – Erkki Ekonen, levikkijohtaja, Keskisuomalainen

”Klubi on ollut mukava paikka aiemminkin, mutta nyt vielä parempi. Voin suositella!” – Ari Hiltunen, toimitusjohtaja, Jykes

Lämpimästi tervetuloa uudistuneelle Kettuklubille – vaikka heti tulevan sunnuntain TPS-ottelussa!

20150531-jjk-tps-ottelumainos-www-1000x371