Osakkaat: Mikko Eskelinen

16.06.2010
Osakkaat: Mikko Eskelinen

JJK aloittaa internet-sivuillaan juttusarjan, jossa se esittelee JJK Keski-Suomi Oy:n osakkaat. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on autoileva osakas Mikko Eskelinen.

 

Eskelinen tunnetaan parhaiten katsastusliike K1 katsastuksen luojana ja kehittäjänä. Mies myi yrityksensä vuonna 2006, jonka jälkeen hän on lähtenyt sijoittamaan lukuisiin yhtiöihin.

– Tällä hetkellä olen mukana esimerkiksi jätehuoltoyhtiö Sihvari Oy:ssä pääomasijoittajana, ja osakkaana Muuramen Riihivuoressa. Lisäksi olen mukana hankkeessa, jossa rakennetaan Espoon Leppävaaraan hiihtoputkea, Eskelinen kertoo.

Autoilevaksi osakkaaksi Eskelistä voi kutsua hyvällä syyllä siksi, että hän on menestyvä kilpa-autoilija. Mies on rata-autoilun hallitseva kaksinkertainen Suomen mestari, ja osallistuu tänä vuonna FIA GT3EM-sarjaan, sekä ralliautoilun SM-sarjan yhteydessä ajettavaan Suomi Cup -rallisarjaan.

– Viime viikonloppuna voitettiin oma luokka Kouvolassa ja cupin mestaruus on nyt hyvin lähellä. Tulevana viikonloppuna lähdetään Jaramaan Espanjaan ajamaan GT3-luokan osakilpailua, Eskelinen kertoo.

Kilpailutoimintaan hän osallistuu yrityksensä GTM Motorsport kautta.
Reilun kuukauden päästä mies osallistuu ensimmäistä kertaa Neste Oil Ralliin Jyväskylässä.

JJK:n osakkaaksi Eskelinen lähti vuonna 2008 osakeyhtiötä perustettaessa.

– Olin miettinyt, että haluan olla mukana paikallisessa urheilussa. Tämä oli hyvä vaihtoehto, lähteä sijoittajana viemään jyväskyläläistä futista eteenpäin.

– Seuran suunta on hyvä, kaupungissa on hyvä noste. Jyväskylä on suuri ja kasvava kaupunki jossa on paljon opiskelijoita, näen että tällainen seura tulee aina menestymään täällä. JJK:lla on merkittävä rooli sikälikin, että pelaajat toimivat esikuvina. Menestyvä ja fiksu edustusjoukkue vie myös junnutoimintaa eteenpäin, Eskelinen päättää.

eskelinen
eskelinen auto