Odotettu paikalliskamppailu: JJK – FC Blackbird, keskiviikkona 12.6. klo 19

12.06.2019

JJK:n kotiotteluputki saa jatkoa, kun keskiviikkoillan odotetussa kamppailussa vieraaksi saapuu tuttu paikallisvastustaja, mustavalkoraitapaitainen FC Blackbird!

Kettupaidat ovat yltyneet varsin kovaan vireeseen kotona pelaamissaan otteluissa ja saldona onkin kolmesta kotipelistä kolme voittoa maalierolla 18-0. Matti Artimon vartioima maali on pysynyt puhtaana ja sekä kapteeni Robin Saastamoinen että Eeli Liukkonen ovat molemmat iskeneet kettukannattajien edessä peräti 7 maalia mieheen, jolla jakavat Kolmosen maalipörssin kärkipaikan.

FC Blackbird vei sarjan herruuden viime kaudella ja on myös ennen keskiviikon JJK-kamppailua Kolmosen piikkipaikalla, kolmen pisteen erolla kolmantena olevaan kettulaumaan, jolla tosin on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Molemmilla joukkueilla on allaan vain yksi tappio ja muut ottelut ovat päättyneet voittoihin, joten vähintään toisen joukkueista on keskiviikkona taipuminen kauden toiseen pistemenetykseen. Voitolla JJK nousisi kärkipaikalle paremman maalieron turvin.

FC Blackbird avasi sarjan viidellä peräkkäisellä voitolla, mutta pitkä, viime kesästä saakka kestänyt tappiottomien otteluiden putki katkesi viime kierroksella 2-1 -vieraspelissä Harjullakin juuri vierailleen SC Riverballin kotikentällä.
Vierasjoukkueen riveissä on monta mielenkiintoista, varsin kokenuttakin peluria ja suurimmalla osalla FC Blackbirdin tämän vuoden miehistössä esiintyneistä on myös JJK-taustaa: Abahassinen veljekset Zakaria ja Jasin, Tomi Petrescu sekä Tommi Kari heistä varmastikin nimekkäimpinä. Toisilleen varsin tuttujen joukkueiden kohtaaminen keskiviikon illassa onkin ennakkoon tämän kauden odotetuin ja kuumin kamppailu, jota ei kannata missata!

HUOM! Tältä kaudelta tuttuun tapaan sisäänkäynti ottelussa tapahtuu vain Ihantolantien puoleisesta pääportista. Portit avautuvat ja lipunmyynti alkaa tunti ennen ottelun alkua eli klo 18. Lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät pankkikortit. Erilaiset kulttuuri- ja liikuntasetelit tai niitä tarjoavien yritysten sirulliset maksukortit eivät valitettavasti käy maksuvälineenä.

Lipunmyynnin yhteydestä saat noudettua itsellesi myös tilaamasi kausikortin, mikäli se on yhä noutamatta. Saavuthan ajoissa välttääksesi sisäänkäynnin mahdollisen ruuhkautumisen!

Lämpimästi tervetuloa!