Nyt rävähtää: JJK antaa voittotakuun keskiviikon kotiotteluun liigajohtajaa vastaan

24.09.2012

 JJK vs. FC Inter ke 26.9. klo 18:30 Harjun ELY-stadionilla

 

Huipputasaisen liigan loppuhuipennus on edessä ja Harjun ELY-stadion tunnelmallisine iltavalaistuksineen toimii jännitysnäytelmän areenana vielä neljässä JJK:n kotiottelussa.

 

Värikkään kauden pelannut kettupaitajoukkue kohtaa seuraavassa pelissä liigan kärjessä porskuttavan FC Interin. Edellisen kotiottelun astetta heikompi lopputulos sisuunnutti koko kettuperheen siinä määrin että JJK antaa nyt ainutlaatuisen voittotakuun seuraavaan kamppailuunsa: jos kotijoukkue ei voita keskiviikon ottelua, samalla pääsylipulla pääsee ilmaiseksi myös JJK:n seuraavaan kotipeliin maanantaina 1.10.

 

– Haluamme tällä tempauksella kertoa uskolliselle kotiyleisöllemme että JJK taistelee joka pelissä täysillä myös jatkossa, JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen kommentoi uniikkia voittotakuuta.

 

Keskiviikon kotiottelusta ei panoksia puutu kummaltakaan joukkueelta. JJK haluaa tietysti kirkastaa ilmeensä kotiyleisön silmissä ja samalla taistella sijoituksesta kuuden joukossa, saaden näin yhden ylimääräisen kotiottelun seuraavalla liigakaudella. Vastaavasti tasapeliputkeen juuttunut FC Inter taistelee kynsin hampain kultamitaleista ja jokainen piste on arvokas kärkisijan säilyttämisessä.

 

Lisäväriä otteluun tuo myös molempien joukkueiden maaliruiskujen kamppailu liigan maalikuninkaan tittelistä: JJK:n kultakenkä Tamás Gruborovics (12 maalia) vs. FC Interin target-torni Irakli Sirbiladze (15 maalia). Kun jäljellä on vielä kuusi kierrosta kaikki on mahdollista – tule huutamaan Ketut kotivoittoon ja Grubo maaliputkeen!

 

 

Voittotakuulla varmistettu kärkiottelu JJK vs. FC Inter keskiviikkona 26.9. klo 18:30 Harjun ELY-stadionilla. Ennakkoliput kätevästi Lippupalvelun verkkopalvelusta klikkaamalla tästä – tervetuloa!