Nuorten maaottelut Harjulla tiistaina 12.9. & torstaina 14.9.

08.09.2017

U16: Suomi vs Pohjois-Irlanti

JJK järjestää yhdessä Palloliiton kanssa syyskuussa tuplamaaottelun Harjulla.

Suomi isännöi alle 16-vuotiaiden ikäluokan eli vuonna 2002 syntyneiden kahta maaottelua Pohjois-Irlantia vastaan. Joukkueet kohtaavat ensin tiistaina 12.9. klo 18:30 ja toistamiseen torstaina 14.9. klo 13. Ottelut pelataan Harjun stadionilla. JJK:sta Suomen mukana on Nooa Laine, joka Kettupaidassa pelaa B-nuorten riveissä.

Tiistain ottelun liput maksavat 10 euroa, alennusryhmiltä (varusmiehet, eläkeläiset, opiskelijat sekä JJK:n kauden 2017 kausikorttilaiset) 5 euroa ja lapset (7-16v, alle 7v ilmaiseksi) 2 euroa. Fox Cardilla vapaa pääsy. Ennakkoliput ovat myynnissä JJK:n toimistolla Harjun stadionilla. Kaikki liput ovat katettuun pääkatsomoon.

Torstain iltapäiväpeli on ilmaistapahtuma, jonne JJK yhdessä Jyväskylän kaupungin kanssa kutsuu esimerkiksi lähialueiden kouluja! Facebook-tapahtuma löytyy tiistain osalta täältä ja torstain osalta täältä.

Lipunmyynti stadionilla tapahtuu pääportilta Ihantolantiellä. Portti aukeaa ja tiistain osalta lipunmyynti alkaa tuntia ennen ottelun alkua.

Normaalien kioskipalveluiden lisäksi stadionilla on otteluiden yhteydessä myynnissä niin maajoukkueen kuin JJK:nkin fanituotteita.

Tervetuloa!

20170815-loppukaudenkotiottelut-wwwbanneri-3-fcinter