Nuorelle maalivahtikaksikolle sopimukset

28.11.2023
Kuva: Kananen torjui JJK:n Suomen Cupissa viidennelle kierrokselle (📸 Jukka Laitinen)

JJK on kiinnittänyt nuoren maalivahtikaksikkonsa tulevalle kaudelle, kun seuran omat kasvatit Jerry Kananen ja Joel Pasoja ovat laittaneet nimensä sopimuspaperiin.

2005 syntynyt Jerry Kananen nostettiin ensimmäistä kertaa sopimuspelaajien joukkoon kesken kauden 2022 ja mies pääsi tekemään virallisen debyyttinsä edustusjoukkueen maalin suulla viime keväänä, kun JJK kohtasi Suomen Cupin kamppailussa Imatran Palloseuran. Kananen nousi Cupissa lopulta myös sankarin rooliin torjumalla JJK:n viidennelle kierrokselle, kun MP kaatui rankkarikisassa Kanasen torjuttua kaksi mikkeliläisten yritystä.

– Hyvillä ja odottavaisilla fiiliksillä odotan tulevaa kautta. Joukkueella on selkeä ja yhteinen tavoite nousta. Itsellä on tavoitteena kehittyä pelaajana sekä saada isompaa roolia joukkueessa ja pelata pelejä, minkä kautta voi sitten päästä eteenpäin uralla.

16-vuotias Joel Pasoja nousee nyt puolestaan ensimmäistä kertaa sopimuspelaajien joukkoon. Pääasiassa kenttäpelaajana topparin tontilla uransa alkuvaiheessa pelannut pitkänhuiskea nuori mies on vakiinnuttanut pelipaikkansa kettumaalin suulle viimeisen parin kauden aikana. Ensimmäiset miesten pelinsä Pasoja pelasi jo 15-vuotiaana Citykettujen maalilla Nelosessa. Päättynyt kausi B-nuorissa päättyi ennen aikojaan loukkaantumishuolien vuoksi, mutta maalivahti tekee nyt kovalla vauhdilla paluuta pelikentille.

Kuva: Joel Pasoja pelasi ensimmäiset miesten pelinsä 15-vuotiaana (📸 K-S Jalkapalloviikko/Olli Rosti)

Jerry Kananen (s. 2005)
Pelipaikka: Maalivahti
Aiemmat seurat: JJK Juniorit, Komeetat

Joel Pasoja (s. 2006)
Pelipaikka: Maalivahti
Aiemmat seurat: JJK Juniorit

Lisää pelaajasopimusuutisia on luvassa vielä tällä viikolla. Jo julkaistut sopimukset kaudelle 2024 näet täältä.

Kausikortit myynnissä etuhintaan 30.11. asti

Kausikorttiostoksille pääset oikean reunan keltaisesta ”JJK Shop” painikkeesta. Aikaisen ostajan etuhinta 99€ (norm. 119€ on voimassa 30.11.23 asti).

Halutessasi voit myös varata oman numeroidun paikan samaan hintaan. Paikkatoiveen voit lisätä ”lisätietoja” kohtaan tilausta tehdessäsi.

Tapahtumakaupasta löytyvien useiden maksuvaihtoehtojen (normaalien verkkomaksujen lisäksi kohdennetut maksuvälineet SmartumPay, ePassi, Eazybreak) lisäksi voit maksaa myös Edenredin mobiilimaksulla.

Mikäli haluat maksaa korttisi Edenred Pay:lla, voit suorittaa maksun MyEdenred-sovelluksessa. Avaa MyEdenred-sovellus ja valitse ’Luo Mobiilimaksu’ ja käyttöpaikaksi ’JJK Jyväskylä’. Syötä summaksi kausikortin hinta 99€ (alennushinta 30.11.23 asti, norm. 119€) ja kirjoita lisätietoja-kenttään sähköpostiosoitteesi mahdollista yhteydenottoamme varten. Vahvista maksu. Halutessasi voit maksaa myös osan kortista Edenredillä ja loppuosan muulla maksutavalla, laita silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi