Nordeasta yhteistyökumppani JJK:n rinnalle

22.03.2016

Nordea_240316

Uusi yhteistyökumppani Nordea tulee myös palkitsemaan kesän aikana aktiivisia JJK-perheitä.

JJK:n toimitusjohtaja Janne Mönkkönen ja Nordean konttoripäällikkö Outi Kyllönen sekä aluepäällikkö Mikko Pakarinen allekirjoittivat yhteistyösopimuksen viime viikon lopulla Jyväskylän Nordealla. Sopimuksen allekirjoittaminen sujui iloisissa merkeissä, ja molemmat osapuolet olivat sopimuksen sisältöön erittäin tyytyväisiä.

– Mahtava juttu, että Nordea sitoutuu JJK:n yhteistyökumppaniksi! Palloliiton sponsorina Nordea on jalkapallopiireissä jo tuttu toimija. Oman kylän pojat ovat sellainen paikallinen markkinointivaltti, johon mielellään samaistuu ja jota Nordeallakin arvostetaan. JJK:ssa on pelaajapolku auki pikkujunnuista edustusjoukkueeseen saakka.

– Jalkapallon pelaamisen lisäksi harrastuksen parissa opitaan sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Seura myös tukee pelaajia opiskelujen yhteensovittamisessa haasteelliseen arkeen. Näihin arvoihin on myös yhteistyökumppaniemme helppo samaistua, Mönkkönen tuumaili.

Tulevana kautena Nordea ja Kettupaidat tulevat tekemään monipuolista markkinointiyhteistyötä. Nordea palkitsee kauden aikana kuukausittain Kuukauden JJK-perheen. Palkinnon tarkoituksena on huomioida ja kiittää niin JJK:n joukkueissa pelaavia nuoria kuin tärkeitä taustajoukkojakin! Omistautumisesta ja kovasta työstä jokainen valittu perhe palkitaan lahjakortilla Ravintola Vesilinnaan.