Nike ja Intersport Megastore Tourula JJK:n uusiksi pääyhteistyökumppaneiksi

01.03.2011

Nike ja Intersport Megastore Tourula JJK:n uusiksi pääyhteistyökumppaneiksi

Maailman suurin urheilumerkki ja Keski-Suomen suurin urheilukauppa tiiviiseen yhteistyöhön koko JJK-perheen kanssa

Päijänteen Barcelonana tunnetulla JJK:lla, Nikella ja Intersport Megastore Tourulalla oli tiistaina iloista kerrottavaa koko keskisuomalaiselle jalkapalloväelle kun osapuolet julkistivat  laajamittaisen yhteistyösopimuksensa. Nike on jatkossa yksinoikeudella JJK:n virallinen urheilumerkki niin Veikkausliigassa pelaavan edustusjoukkueen kuin koko laadukkaan junioriorganisaationkin puolella ja Intersport Megastore Tourula toimittaa kaikki vaatteet ja varusteet Kettupaitojen pelaajille vauvoista vaariin.

JJK-Nike-Intersport1

Antto-JJK-Nike1”Tämä on enemmän kuin iso juttu meille,” JJK:n toimitusjohtaja Joni Vesalainen julistaa hykerrellen juuri allekirjoitettu yhteistyösopimus kädessään. ”Nikea laadukkaampaa merkkiä ei ole olemassakaan ja meille on arvokasta päästä tekemään yhteistyötä paikallisen, yrittäjävetoisen urheilukauppiaan kanssa,” Vesalainen jatkaa.

Myös Niken ja Intersport Megastore Tourulan edustajat ovat onnellisia saadessaan Päijänteen Barcelonan omaan talliinsa. ”JJK on kahden liigavuotensa aikana nostanut jalkapallon ja jalkapallokulttuurin Jyväskylässä täysin uusiin sfääreihin ja haluamme olla vahvasti mukana kehittämässä keskisuomalaista jalkapalloa yhä eteenpäin,” Intersport Megastore Tourulan Tomi Vaskelainen toteaa iloisena. Kaupallisen puolen yhteistyön lisäksi JJK:lla ja Intersport Megastore Tourulalla on paljon yhteistä muillakin tasoilla: ”JJK:n ja meidän arvomaailmamme ja näkemyksemme yhteiskuntavastuullisen toiminnan tärkeydestä kohtaavat täysin ja tätäkin kautta on hienoa käynnistää vahva yhteistyö heidän kanssaan,” Tomi jatkaa.

JJK:n laitapuolustaja Antto Tapanista  alkanut yhteistyö Niken kanssa ei varsinaisesti ota päähän: ”Aina mä oon Nikella pelannut joten onhan se enemmän kuin jees että se on nyt myös koko seuran virallinen merkki,” Antto kuittaa. ”Kun oot tuolla kentällä ja heität ittes sataprossasesti peliin, oletat et sun kengät ja muutkin varusteet pelaa niinkun pitääkin. Nike hoitaa tän kotiin täysillä – eikä siitäkään oo haittaa et kamat vielä näyttääkin hyviltä.”