NCC kaatoi JJK:n 3-2

18.06.2010
NCC Rakennus kaatoi JJK:n 3-2

JJK:n liigajoukkueen valmistautuminen perjantain MIFK-peliin ei sujunut aivan ongelmitta.  Joukkue kohtasi alkuviikosta kenraaliharjoituksessa Vehkalammella NCC Rakennus Oy:n Jyväskylän yksikön. NCC:n maalivahtina aloitti hyvät veskarin raamit omaava lainamies Tommi Kari, kun taas JJK:n maalia vartioi Matti Lähitie.

Ottelu päättyi NCC:n voittoon maalein 3-2.

– Tappio harmittaa, pelaajakokeilut eivät nyt onnistuneet. Tommi Karin vuokraaminen vastustajan maaliin oli virhe, eivätkä Szerovay ja Myllymäki onnistuneet kentällä toivotusti. Tästä pitää oppia, onneksi perjantaina on uusi peli. Harvoin liigassa kohtaa noin kovia joukkueita, päävalmentaja Kari Martonen kommentoi.

Kyseessä oli JJK:n ja NCC:n yhteistyöhön liittyvä tapahtuma, jossa rakennusliikkeen väki pääsi henkilöstöpäivänään mittaamaan liigajoukkueen osaamista.

– Meillä on kerran vuodessa tällainen henkilöstöpäivä, jolloin osa päivästä käytetään johonkin yhteiseen tekemiseen. Viimeksi oltiin seinäkiipeilemässä ja nyt kiinnostuttiin jalkapallosta, kertoo yksikönjohtaja Jari Kuosmanen.

– Olemme olleet JJK:n yhteistyökumppani viimeiset 3-4 vuotta. JJK on nuori, nouseva seura johon me ollaan tietyllä tavalla firmana samastuttu. Haluamme tehdä monipuolista yhteistyötä. JJK:n paidassa on NCC:n logot, mutta nyt on sitten tällaistakin. Kysyin Jonilta (JJK:n toimitusjohtaja Vesalainen) mahdollisuutta tällaiseen peliin viime syksynä kun sopimuksia neuvoteltiin.

Myös seuran puolelta yhteistyökumppanin kanssa pelattava harjoitusottelu otetaan mielihyvällä vastaan.

– Pitäisi saada enemmänkin tällaista toimintaa, jossa yhteistyö menee pidemmälle kuin näkyvyyden tarjoamiseen. Harjulla on hyvät mahdollisuudet järjestää erilaisia liikuntapäiviä. On meillä sellainenkin ajatus kehitteillä, että joku yritys haastaa toisen peliin ja me hoidetaan järjestelyt, tuomaroinnit ja tarjotaan molempiin joukkueisiin vaikkapa kummipelaajat vahvistuksiksi, Vesalainen sanoo.

jjk-ncc peli
jjk-ncc maalivahti