55. Mika Lahtinen 1-2
57. Lasse Linjala 1-3
83. Niko Markkula 1-4
90. Maxim Votinov 2-4

JJK:n ottelutahti Veikkausliigan alkukierroksilla oli huima. Ensimmäisen kierroksen ottelusiirron ja Suomen cupin ottelun vuoksi joukkue pelasi peräti viisi ottelua viidentoista päivän sisällä.
Urakan kruununa ennen reilun viikon ottelutaukoa oli vierasottelu MYPA:a vastaan.

Peliruuhkan keskellä loukkaantumisista kärsinyt JJK aloitti ottelun voimakkaasti edellisistä otteluista muuttuneella kokoonpanolla erinomaisesti. Christian Sund ja Patrick Poutiainen liikuttivat palloa keskikentältä käsin ja koko joukkueen hyvä prässipeli pakotti MYPA:n roiskimaan summittaisia avauksia.

Reilun kymmenen minuutin jälkeen Sampsa Timoska kaatoi rangaistusalueelle rynnistäneen Tommi Karin, joka pisti seuranneen rangaistuspotkun kylmästi maaliin.
Maalin jälkeen hallinta siirtyi yhä selkeämmin JJK:lle. Pallo kulki hyvin mieheltä toiselle ja passiivinen MYPA juoksi perässä. Kymmenen minuuttia johtomaalin jälkeen maalivahti Mihaly Szerovayn huolimaton maalipotku kostautui, Jarkko Okkonen joutui kaatamaan MYPA-hyökkääjän rangaistusalueen rajalla ja pikkuveli Antti Okkonen ampui komean vapaapotkun JJK-maalin vasempaan yläkulmaan.

Tasoituksen jälkeen ottelu kääntyi ja JJK joutui puolustuskannalle. Puoliajan loppuminuuteilla painostus tasaantui ja Patrick Poutiainen oli lähellä viedä vieraat uudestaan johtoon. Antti Kuismalan komea torjunta alakulmasta kuitenkin vei ottelun puoliajalle tasatilanteessa.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueen vahvalla painostuksella, joka kuitenkin katkesi komealla tavalla. Niko Markkula karkasi oikealta laidalta ja antoi matalan keskityksen, jonka MYPA-puolustus tupelsi maalin edessä päivystäneelle Mika Lahtiselle. Lada otti pallon haltuun ja sijoitti varmasti 1-2.

Ottelun ratkaisu tapahtui heti seuraavassa hyökkäyksessä. JJK:n mainio keskialueen syöttökombinaatio toi pallon vasemmassa laidassa pelanneelle Karille, jonka keskitys tavoitti Veikkausliigadebytantti Linjalan toppareiden välistä. Komea pusku etuyläkulmaan jähmetti kotijoukkueen.

Kovia alkukierroksilla loukkaantumisten vuoksi kokenut JJK sai lisää harmaita hiuksia vartti ennen täyttä aikaa, kun hienoa alkukautta pelaava Christian Sund ja Linjala vaihdettiin vammojen vuoksi pois.

Ottelun lopullinen niitti syntyi 83. peliminuutilla hienosta vastahyökkäyksestä, jonka Niko Markkula päätti Lahtisen syötöstä upeaan yläkulmapommiin. Maali oli Markkulan liigauran ensimmäinen.
Maxim Votinovin lisäajalla tökkäämä kavennusmaali oli kosmeettinen.

Näin JJK ansaitulle lepotauolle hienolla vierassaldolla: kolme ottelua kolme voittoa.

Saviniemessä nähtiin Linjalan lisäksi toinenkin liigadebyytti, kun 18-vuotias topparilupaus Samu Nieminen korvasi Jukka Sinisalon reilun tunnin pelin jälkeen. Nieminen esiintyi varmasti ja ennakkoluulottomasti itselleen hieman vieraammalla oikean puolustajan tontilla.