MYPA-JJK: Linjala debytoi Veikkausliigassa

08.05.2010
MYPA-JJK: Linjala debytoi Veikkausliigassa

JJK aloittaa vierasottelun MYPA:a vastaan voimakkaasti edellisistä otteluista uudistuneella kokoonpanolla. Vain puolustuslinja jatkaa entisellään, muuten avauksessa on peräti kolme pelaajaa, joille aloituspaikka on ensimmäinen kuluvalla liigakaudella.
Keskiviikon cup-ottelussa vaihdosta sisään tullut hyökkääjä Lasse Linjala tekee kolmikosta samalla Veikkausliigadebyyttinsä.

– Poutiainen ja Markkula ovat ensimmäistä kertaa avauksessa tällä kaudella ja Linjala ylipäätään ensimmäistä kertaa kentällä liigapeleissä. Lasse tuo fyysisyydellään uudelaista uhkaa meidän hyökkäyspeliin, JJK:n valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Linjalan avauspaikka aukesi Zakaria Abahassinen keskiviikon cup-pelissä hankkiman punaisen kortin ja pelikiellon myötä. Tommi Kari siirtyy kärjestä Abahassinen paikalle laitaan ja Linjala täydentää Mika Lahtisen vierellä XL-kärkiparin.

Kari pelasi kahdella edellisellä kaudella paljon laidalla, joten paikka on hänelle tuttu. Särkkä odottaa erityisellä mielenkiinnolla juuri uudistuneen keskikentän nelikon esitystä.

– Siinä on kaksi pallollisena taitavaa, hyvin syöttelevää keskimmäistä pelaajaa ja erinomaisesti liikkuvat laidat. On mielenkiintoista nähdä, miten Patu (Poutiainen) ja Sund pelaavat keskellä yhdessä. Työnjako ei ole heidän kesken niin ilmeinen, joten heidän täytyy lukea toistensa pelaamista hyvin.

Kentille paluuta tekevä kapteeni Mikko Hyyrynen ei ole vielä Kouvolassa mukana joukkueen kokoonpanossa. Abahassinen sekä pitkäaikaispotilaiden Tumannon ja Tapanisen lisäksi puolustaja Tuomas Latikka on lievän kylkivamman vuoksi edelleen sivussa.

         

JJK
> Kokoonpano
1 Szerovay
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
14 Sinisalo
16 Markkula
23 Poutiainen
19 Sund
10 Kari
9 Lahtinen
17 Linjala
> Vaihtopenkillä:
12 Myllymäki
2 Nieminen
6 Tuomanen
MYPA-JJK Kouvolassa klo 19.00. URHOtv televisioi ottelun klo 18.45 alkaen. 8 Lähitie