TamU vei pisteet – JJK julkaisee uuden pelaajasopimuksen tiistaina

26.07.2010
TamU vei pisteet – JJK julkaisee
uuden pelaajasopimuksen tiistaina

JJK:n vaikeudet kotiotteluissa jatkuvat Harjulle siirtymisestä huolimatta. Tällä kertaa Tampere United haki Harjulta 0-1 (0-0) voiton. Ottelun ratkaisi oma koira Tomi Petrescu vastahyökkäyksestä ottelun 76. peliminuutilla.

Avauspuoliajalla vahvasti pelannut JJK hyytyi hieman toisella jaksolla, ja vieraat pääsivät hallitsemaan peliä. Petrescun maalin lisäksi Jonne Hjelm kolisti kerran kaukolaukauksellaan Janne Korhosen vartioiman JJK-maalin ylärimaa.

JJK:n parhaita tilanteita olivat Jarkko Okkosen puskupaikka aivan ottelun alkuminuuteilla, Tommi Karin pari tulista laukausta ja Mika Lahtisen puolittainen läpiajo toisella puoliajalla. Pallonhallinnasta huolimatta vaaralliset maalintekopaikat jäivät ottelussa varsin vähiin.

Päävalmentaja Kari Martonen joutui vaihtamaan takareisivaivoista kärsineen keskikenttäpelaaja Patrick Poutiaisen pois avauspuoliajan viime minuuteilla.

Ottelua seurasi helteisessä kesäillassa 3 909 katsojaa.

Seuraavaksi on luvassa uutisia pelaajarintamalta. JJK julkaisee merkittävän pelaajasopimuksen tiistaina kello 12.