Muutama viikko kauden alkuun: ”Aikataulussa ollaan”

07.04.2015

killeri-testit-04072015

JJK lepäsi pääsiäispyhien yli ja palasi treenikentälle tiistaina testien merkeissä.

Piippaukset kaikuivat Killerin hallissa tiistai-iltapäivällä, kun Kettulauma laitettiin tunnettuun kestävyystestiin. Aiemmin vuorossa olivat nopeustestit ja päävalmentaja Juha Pasoja tutkiskeli testien jälkeen tuloksia tyytyväisenä.

– Hyvin ollaan tulosten mukaan aikataulussa. Kehitystä on tullut tasaisesti sekä nopeudessa että kestävyydessä, oikeastaan jopa yllättävänkin hyvin, koska molempien treenaaminen helposti jarruttaa jompaa kumpaa.

Myös pelillisesti kevät etenee odotettuun malliin – Suomen cupista putoamista lukuunottamatta.

– Aina kun ollaan talven mittaan voitettu, ollaan mielestäni se voitto myös ansaittu. Eikä ole haettu voittoa kaikin keinoin, vaan saavutettu toivottu tulos omaa, harjoiteltua pelitapaa toteuttamalla.

– Edelleen on kehityskohteita jäljellä, mutta ne eivät pistä pelistä enää niin pahasti silmään – esimerkiksi semmoisia täysin ilmaisia maaleja ollaan päästetty nyt aiempaa vähemmän.

killeri-testit-2-04072015

Kohti seuraavaa piippausta.

Viime viikolla Vehkahallissa PS Kemi pakotti fyysisyydellään JJK:n pois omimmalta alueeltaan ja torppasi lopulta Kettupaidat ulos cupista viime hetken kulmapotkumaalilla.

– Tulos oli tietenkin meille vääränlainen, mutta hyvä ja viihdyttävä jalkapallo-otteluhan se oli: tilanteisiin mentiin surutta, mutta kuitenkin rehdisti. Pystyimme myös vastaamaan kemiläisten fyysisyyteen ja pystypainiin ihan hyvin, vaikkei vahvimmillaan sellaisessa ollakaan. Vielä kun saadaan tuollaisista peleistä väännettyä voitot!

– Tasaiset pelit ratkeavat usein erikoistilanteisiin ja niissä meillä on edelleen paljon kehityttävää.

Fyysisessä väännössä yksi jos toinenkin otti osumaa, mutta suuremmilta takaiskuilta kettuleirissä vältyttiin.

– Ruhjeita ja kolhuja tuli useammallekin ja Tommi (Kari) ja Jaska (Abahassine) niiden takia joutuvat hetken olemaan sivussa joukkuetreeneistä, mutta mitään isompaa ei kenellekään tullut.

Seuraavaksi JJK nähdään pelikentällä 18.4. pelattavassa treenipelissä MP:tä vastaan. Tuolloin on tarkoitus korkata kotiottelut myös ulkokenttien osalta ja kohdata mikkeliläiset Viitaniemessä.