Mitalibussi suuntaa Turkuun lauantaina – ilmoittaudu heti!

27.10.2011

HUOM! Tilannepäivitys torstaina klo 18:45: Ensimmäinen bussi täyttyi ennätysajassa. Löytyisikö lähtijöitä – ja halukkaita yrityksiä sponsoroimaan matkakuluja – myös toiseen bussiin? Ilmoita kiinnostuksesi reissuun käyttämällä allaolevaa lomaketta, päivitämme näitä sivuja ja Facebook-yhteisöämme niin pysyt tilanteen tasalla!

 

Kauden viimeinen kamppailu käydään tulevana lauantaina 29.10. FC Interiä vastaan Turun Veritas-stadionilla.

JJK:ta tukemaan paikan päälle on jo tällä hetkellä lähdössä yli 200 kettufania jotka suuntaavat ottelun jälkeen juhlaristeilylle, mutta nyt myös ”laivasta jääneille” on tarjolla loistava mahdollisuus lähteä kannustamaan JJK:ta kohti hopeamitaleita: FlowHouse Oy, Mennään Bussilla Oy ja Keski-Suomen OP-Kiinteistökeskus sponsoroivat fanimatkan JJK:n kauden huipentumaan, joten matkalle lähtijöiden kustannettavaksi jää ainoastaan ottelulippu 10€!

Kettubussi starttaa Harjun tilausajolaiturista Harjukadulta lauantaiaamuna klo 8:30. Ottelu alkaa Turussa klo 14:00 ja paluu Jyväskylään tapahtuu ottelun jälkeen lauantai-iltana.

Ottelulipun hinta 10€ kerätään bussissa lähtövaiheessa, joten varaa mukaan käteistä. Paikkoja rajoitettu määrä, ilmoittaudu heti mukaan täyttämällä tämä lomake ja lähde kanssamme huutamaan JJK kohti hopeaa!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!