Millä nimellä JJK:n uudistunut stadion kastetaan? Vielä ehtii mukaan arvontaan!

16.03.2012

Näy netissä - voita oma stadion!

Myönnetään – kukapa meistä ei olisi haaveillut omasta urheilustadionista? Nyt jokaisella yrityksellä on siihen loistava mahdollisuus kun JJK arpoo kotistadioninsa markkinointinimen koko tulevalle kaudelle.

Arpajaisiin on helppo osallistua ostamalla JJK:n Nettikettu-näkyvyyspaketti hintaan 200€ (alv 0%.) Nettikettu-näkyvyyspaketilla saat yrityksesi nimen ja verkkolinkin kotisivuillemme. Kaikkien Nettikettujen kesken arvomme kotistadionimme markkinointinimen koko vuodelle 2012 ja palkinto sisältää niin logosuunnittelun, mainostuotannon kuin reilun määrän klubikorttejakin. Näin pääset stadionin uutena isäntänä/emäntänä nauttimaan JJK:n loistavista otteista nimeä, pääkatsomoa ja valoja myöten uudistuneella kotiareenalla.

Käytämme stadionin nimeä kaikissa yhteyksissä markkinoinnissamme ja viestinnässämme, joten kyseessä on todella suuren luokan paketti. Jos pelkäät että yrityksesi voi saada jopa ”liikaakin” näkyvyyttä, sinulla on tietysti mahdollisuus luovuttaa voittosi myös hyväntekeväisyysjärjestön käyttöön.

Arvonta suoritetaan 11.4. järjestettävässä JJK:n kauden 2012 avajaisgaalassa, johon kaikki Nettikettu-paketin lunastaneet ovat toki tervetulleita paikan päälle jännittämään oman arpaonnensa puolesta.

Tilaa oma Nettikettu-pakettisi klikkaamalla tästä – pidetään peukkuja pystyssä!