Matti Lahtinen, Pekka Luhtanen ja Erkki Tuunanen nimetty seuran Hall of Fameen

03.06.2019

JJK haluaa huomioida seuran eteen vuosien aikana ansiokkaasti ja suurella kettusydämellä toimineita henkilöitä. JJK:n ”Hall of Fame” maininnan saava henkilö on voinut toimia seurassa monenlaisessa roolissa, esim. pelaajana, valmentajana, muuna joukkue- ja seuratoimihenkilönä tai talkoolaisena.

Ensimmäiset Hall of Fame –nimeämiset julkistettiin Harjulla Kurkimäen Kisaa vastaan pelatussa ottelussa perjantaina 31.5. ja lisää nimiä julkistetaan kauden mittaan kotiotteluiden yhteydessä. Tarkoituksena on jatkaa tätä nyt aloitettavaa perinnettä myös tulevina kausina. Seuralegendojen nimet löytyvät jatkossa myös JJK:n verkkosivuilta omasta osiostaan täältä.

Ensimmäisinä tämän kunnian saivat siis viime perjantaina JJK:n ensimmäinen ja monivuotinen puheenjohtaja Erkki Tuunanen sekä JJK:ssa ja myös sitä edeltäneissä seuroissa niin pelaajana kuin valmentajana ja muuna taustavaikuttajana vuosikymmenien ajan toimineet Matti Lahtinen ja Pekka Luhtanen. Seuralegendoille lahjoitettiin nimeämisen yhteydessä myös ikikausikortit Kettupaitojen otteluihin. Mieleenpainuvinta JJK-muistoa vuosien varrelta herroilta tiedusteltaessa kaikki kolme nostivat yksimielisesti yhden hetken ylitse muiden: JJK:n nousu ensimmäistä kertaa Veikkausliigaan kauden 2008 päätteeksi!

Onnittelut vielä ja kiitokset seuran eteen tehdystä työstä!

Onko sinulla mielessä sellainen henkilö/henkilöitä, jotka olisivat ansainneet tämän huomionosoituksen? Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen jjk(at)jjk.fi

Joukkueenjohtaja Tapani ”Valttu” Korhonen ja päävalmentaja Basam Elfadl pääsivät onnittelemaan Hall of Fame -maininnan saaneita herroja heti tuoreeltaan.

Artikkelin kuvat:  Mari Nokelainen