Martonen: Kaksi kolmesta tavoitteesta omissa käsissä

06.05.2010

Martonen: Kaksi kolmesta tavoitteesta edelleen täysin omissa käsissä

Keskiviikkoinen cup-tappio ”paikallisvastustaja” KuPS:lle vei JJK:n käsistä yhden joukkueen kauden alla itselleen asettamista tavoitteista. Päävalmentaja Kari Martonen muistuttaa, että kausi on silti hädin tuskin alkanut.

– Tietysti harmittaa että tiputtiin cupista. Ei pystytty pelaamaan ihan siten, että oltaisiin oltu se, joka menee jatkoon. Yksi tavoitteista meni siinä, mutta vielä on kaksi erittäin haastavaa jäljellä.

– Jos kaksi kolmesta tavoitteesta toteutuu, voidaan sanoa että pullat on aika hyvin uunissa.

Joukkueen mielialaan cup-kiville karahtaminen ei pitkässä juoksussa vaikuta.

– Tietenkin pelin jälkeen harmittaa ja ollaan maissa, mutta tänään peli jo purettiin pois mielistä ja treeneissä oli paljon valoisampi mieli, Martonen sanoo.

Keskiviikon ottelusta positiivisimpina puolina hän näkee maalivahti Sami Myllymäen esityksen lisäksi vaihdosta kentälle tulleiden Niko Markkulan, Patrick Poutiaisen ja Lasse Linjalan sisääntulot.

– Hienoa oli nähdä, että saatiin vihtojen kautta sisäään nälkäisiä pelaajia, jotka pystyivät tuomaan selkeästi uutta meidän peliin.

– Lassella on ollut sairastelujen takia vähän rikkonainen kevät, mutta nyt hän rupeaa tulemaan sieltä. Hän on meille erilainen vaihtoehto hyökkäykseen ja varmasti hänestä on iloa kesän mittaan.

sakke tps
Abahassine huilaa pelikiellon vuoksi lauantaina.