Martonen: Uutta maalivahtia ei haettu aktiivisesti

21.07.2010
Martonen: Uutta maalivahtia ei haettu aktiivisesti

Päävalmentaja Kari Martonen korostaa, ettei Janne Korhosen hankkiminen Jyväskylään ole epäluottamuslause joukkueen mainiolle maalivahtikaksikolle Mihaly Szerovay – Sami Myllymäki.

– Me emme missään nimessä hakeneet aktiivisesti maalivahtia, vaan tarkoitus oli reagoida ensi kauden suhteen. Meillä on ollut sellainen haave, että saataisiin Janne Jyväskylään tämän kauden jälkeen.

– Nyt kun tämä Hakan tilanne tuli eteen, iskettiin heti kiinni ettei tilaisuus mene sivu suun. Asia siis aikaistui puolen kauden verran vähän yllättäen, Martonen sanoo.

Korhosen saapumisen myötä JJK:lla on runsaudenpula laadukkaista maalivahdeista. Erinomaisen alkukauden pelannut Szerovay ja Hakasta tullut Korhonen tekevät tilanteesta lupaavalle Myllymäelle hankalan.

– Tämä tarkoittaa, että meillä on nyt kolme hyvää maalivahtia, jotka pystyvät pelaamaan Veikkausliigaa. Peliaikaa täytyy pystyä löytämään erityisesti Sämpylle (Myllymäki). Nyt kuulostellaan mikä on tilanne muissa seuroissa, josko voitaisiin vaikka lainata yksi maalivahti ulos, Martonen miettii.

SamiMyllymaki