Martonen näki myös paljon positiivista

10.04.2012

JJK:n tie Suomen Cupissa päättyi tällä erää kuudennelle kierrokselle ja päävalmentaja Kari Martonen oli ottelun jälkeen ymmärrettävästi pettynyt. Kettuluotsi näki esityksessä kuitenkin myös paljon hyvää.

 

– Ei voi tietenkään sanoa, että oltaisiin pelattu hyvä peli, kun ollaan hävitty 4-1. Mutta pelimme oli kuitenkin parempaa, mitä lukemat antavat ymmärtää. Koko ottelua ajatellen emme olleet altavastaajia, vaan hyvin ottelussa mukana, Martonen toteaa.

 

– Tietynlainen kovuus boksissa ratkaisi tänään – molemmissa päissä. IFK käytti maalipaikkansa hyväkseen meitä paremmin ja se ratkaisi. Paikkojen valossa ottelu oli melko tasainen ja hallitsimme kyllä palloa, mutta meidän olisi pitänyt pystyä tekemään enemmän maaleja niistä paikoista, joita meillä oli.

 

Veikkausliigan alkuvihellys kajahtaa ilmoille JJK:n osalta tulevana sunnuntaina kello 18:30 Kuopion keskuskentällä. Martonen ei haluakaan jäädä vatvomaan tappiollista cup-koitosta, vaan siirtää katseen jo liigaan.

 

– Tämä oli nyt tässä – ei sitä auta jäädä ihmettelemään. Nyt laitamme kaikki paukut liigaan: palaudutaan hetki tästä ottelusta ja aloitetaan saman tien valmistautuminen sunnuntaihin ja tulevaan liigakauteen, Martonen päättää.

 

 

TM