Martonen näkee VPS-pelissä paljon hyvää

20.07.2010
Martonen näkee VPS-pelissä paljon hyvää

Päävalmentaja Kari Martonen näkee maanantain VPS-ottelussa tappiosta huolimatta paljon rohkaisevia elementtejä.  Martonen oli tiistain palauttavien harjoitusten jälkeen varsin positiivisin mielin.

– Ei se ollut meiltä ollenkaan huono peli. Aika monipuolisesti pystyttiin hyökkäämään. Selkeimpänä erona kahteen aiempaan peliin oli ehkä se, että pallottomien pelaajien selkeät liikkeet vastustajan selustaan jäivät vähemmälle. Toisaalta puolustettiin vähän liian alhaalla, eivätkä linkit siten ehtineet aina mukaan hyökkäyksiin.

VPS ei aiheuttanut kotijoukkueelle pelillisesti kovin suuria ongelmia.

– Ehjä suoritushan se oli meiltä, puolustuksellisesti ei ollut mitään ongelmia. Maalitilanteessa puolustettiin se yksittäinen hyökkäys löysästi, mikä valitettavasti ratkaisi nyt pelin. Hyökkäyspäässä pystyttiin kyllä luomaan taas tarpeeksi paikkoja siihen, että oltaisiin pystytty tekemään voittoon tarvittavat maalit.

Martonen joutui vaihtamaan puolustaja Tuomas Latikan pois toisella puoliajalla. Kyse ei kuitenkaan ollut mistään vakavasta, vaan Latikan vanha murheenkryyni, kramppaavat pohkeet, teki pelaamisen mahdottomaksi.

– Tänään hän teki jo palauttavan harjoituksen ja jalat ovat kunnossa, ei siinä mitään hälyttävää ole.

Maanantain peli oli Martosen ensimmäinen JJK:n peräsimessä Harjulla. Miljöö, tapahtuma ja yleisö tekivät mieheen vaikutuksen.

– Ympäristö on todella upea. Siihen lisäksi runsaslukuinen yleisö, joka kannusti meitä, kyllä se oli aika sykähdyttävä kokemus.

martsi tps