Martonen: Makea taisteluvoitto

25.09.2011

2-Martsi

JJK:n sunnuntainen voitto Hakasta tuli kovan taistelun jälkeen. Päävalmentaja Kari Martonen oli varsin tyytyväinen suojattiensa esitykseen.

– Makea voitto. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelattiin hyvällä rytmillä. Syksyn pelit ovat sellaisia, että näissä taistelutahtoa mitataan, ja mun mielestä meidän joukkue osoitti sen, että ollaan valmiita taistelemaan.

– Ja oli ensimmäinen peli ilman Mannisen Manua tällä kaudella, olen tyytyväinen siihen miten saatiin hänen puuttumisensa kompensoitua. Manu on ollut isossa roolissa ja tulee olemaan isossa roolissa, mutta nyt oli hyvät korvaajat.

Ottelun puhutuin tílanne oli Babatunde Wusun suora ulosajo. Martonen ei halunnut kommentoida tilannetta tai tuomaritoimintaa sen tarkemmin.

– Sanotaan sen verran, että mua harmittaa se, että me voidaan vaikuttaa vain yhteen peliin, mutta tuomarin ratkaisut vaikuttavat yhteen, jopa kahteen seuraavaankin.

Wusua odottaa liigan sääntökäytännön mukaan vähintään kahden ottelun pelikielto suorasta punaisesta kortista. JJK aikoo valittaa ratkaisusta ja anoa punaisen kortin mitätöintiä.
Päävalmentaja Martonen ei kuitenkaan ole huolissaan, vaikka hyökkäysosasto on Mikko Hyyrysen loukkaantumisen ja Wusun pelikiellon myötä kaventunut.

– Mulla on täysi luotto Linjalan Lasseen, hän on ollut erittäin hyvä harjoituksissa viime aikoina ja on hyvässä kunnossa, Martonen sanoo.

JJK:n kausi jatkuu keskiviikkona mitalitaistelun kannalta huipputärkeällä vierasottelulla TPS:a vastaan.