Martonen: ei mitään seliteltävää

13.08.2010
Martonen: ei mitään seliteltävää KariMartonen

Päävalmentaja Kari Martonen oli pettynyt mies perjantain KuPS-tappion jälkeen. Joukkueensa esitykseen hän oli kuitenkin tyytyväinen.

– Ei ole mitään seliteltävää, 1-3 hävittiin, onnea KuPS:lle. Mutta joukkueen ilme oli erittäin hyvä, ylpeänä sitä katsoin. Lopussa oli paikka tasoittaa peli ja fiilikset olisi nyt ihan toiset jos olisi onnistuttu. Nostettiin riskillä äijiä ylös ja siinä kävi sitten niin kuin usein käy, kaveri ratkaisi pelin.

Martonen näki saman kuin kaikki muutkin Harjun stadionilla: JJK pelaa tällä hetkellä Harjulla hyvin, mutta maalinteko on tuskaista.

– Olen ylpeä tavasta jolla me pelattiin ja siitä miten saatiin luotua paikkoja. Mutta se maalintekijä pitäisi löytää jostain. Olen vakuuttunut, että se löytyy meidän omasta joukkueesta, toivon mukaan ennen kuin kausi loppuu.

Keskikentällä JJK joutui tekemään luovia ratkaisuja miehistöpulan vuoksi. Patrick Poutiainen oli ainoa pelikelpoinen keskikenttäpelaaja, mutta hänen parinaan pelannut Jukka Sinisalo suoriutui urakastaan hienosti.

– Sini onnistui roolissaan ihan hyvin, hän teki niitä asioita joita häneltä pyydettiin. Eniten harmittaa se, että mun mielestä meidän olisi pitänyt pystyä estämään tilanteet, joista KuPS teki maalinsa. Mun mielestä ne olisi pitänyt pystyä puolustamaan paremmin.

Pettymyksestä huolimatta Martonen ei pitänyt derbytappiota maailmanloppuna.

– Meidän tavoite on pysyä sarjassa, ja ainakin toistaiseksi ollaan niillä sijoilla joilla se toteutuu. Työ jatkuu.