Markkula odottaa kolmea pistettä perjantailta

11.08.2011

16-niko-markkula-jjk2011HJK-ottelussa reilun kuukauden mittaiselta, pohjevamman aiheuttamalta huililta palannut laitakiitäjä Niko Markkula odottaa Kettupaidoilta tulosta perjantain VPS-vierasottelusta.

– Vaarallinen jengihän VPS:lla on ja valmentajanvaihdon jälkeen ovat ottaneet neljä pistettä kahdesta pelistä. Mutta kun pelataan omaa peliä, niin kyllä he väsyvät ja isketään sitten tarvittavat maalit, ”Marsu” uskoo.

– Hyvää peliä ja kolmea pistettä odottelen huomiselta. Muutenkin alkaa nyt näyttää hyvältä, kun jätkiä tulee sairastuvalta takaisin. Kortteen Eero alkaa olla pelikunnossa ja Niemisen Samu on myös tulossa takaisin. Niitä ongelmia ei nyt ole.

Markkula oli ennen lauantain koitosta sivussa kesäkuun lopun Honka-kotiottelusta saakka.

– Sain Turussa Interiä vastaan ”puupohkeen”, ja heti seuraavassa matsissa Honkaa vastaan tuli isku samaan paikkaan. Siinä todettiin veripakkauma, jonka parantumista piti vain odottaa. Siinä kestikin sitten aika kauan.

– Oli tottakai hyvä fiilis tulla takaisin, mutta harmi kun hävittiin. Ei meillä siinä toisella jaksolla klubia vastaan ollut oikein mahkujakaan, hän myöntää.

Vahvan alkukauden puolustajan ja laiturin rooleissa pelannut Markkula hakee pikaista paluuta loukkaantumista edeltävälle tasolle.

– Pelien ja itseluottamuksen kautta se tulee, mutta kaverit on samalla osoittaneet, ettei sinne avaukseen kävellen mennä. Topi (Latikka) ja Vinssi (Virén) on pelanneet tosi hyvin. Töitä pitää tehdä.