Markkanen jatkaa JJK:ssa

25.09.2012

Kettuleiristä kantautuu Inter-ottelun aattona iloisia uuutisia: JJK on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Eero Markkasen kanssa ja vahvistanut näin jo tulevan kauden joukkuettaan.

 

Vuonna 1991 syntynyt kärkimies on JJK:n oma kasvatti, joka kävi pelaamassa kaudella 2011 Kakkosta Vihtavuoren Pamauksessa, jossa latoi 14 ottelussa 9 maalia. Viime keväänä vuoden poissaolon jälkeen paluun tuttuun Kettupaitaan tehnyt Markkanen on nyt tyytyväinen jatkoon kasvattajaseurassaan.

 

– Hyvältä tuntuu. Mukava jatkaa hyvässä joukkueessa, Markkanen sanoo.

 

– Päätös jatkaa täällä oli helppo – on kiva jatkaa Jyväskylässä, kun on täällä oikeastaan koko ikänsä asunut.

 

Kuluva kausi on ollut 21-vuotiaalle Markkaselle melkoisen unohtumaton: alkukausi kului lainalla Kakkosessa Warkaus JK:n paidassa, jossa maaleja syntyi tasaiseen tahtiin: 13 ottelussa tilille kertyi komeat 9 maalia.

 

Heinäkuun alussa Markkanen siirtyi takaisin JJK:hon, jossa debytoikin heti sekä Veikkausliigassa että UEFA Europa Leaguessa. Jo toisessa liigaottelussaan IFK Mariehamnin vieraana kärkimies takoi hattutempun ja neljäs osuma syntyi sunnuntaina FC Lahden verkkoon. Nopea nousu Kakkosesta eurokentille yllätti lopulta miehen itsensäkin.

 

– Eipä sitä vielä kesäkuussa uskonut, millainen loppukaudesta on tulossa, Markkanen tuumaa.

 

– Pari maalia vielä, niin sitten kauteen voi olla todella tyytyväinen!

 

Nyt tehty jatkosopimus kattaa kauden 2013 ja tulevalla kaudella nuori kärki lähtee luonnollisesti hakemaan mahdollisimman paljon sekä peliaikaa että onnistumisia.

 

– Tavoitteena on päästä pelaamaan säännöllisesti isoja minuutteja. Ja tietenkin pitää saada myös palloja maaliin!, Markkanen toteaa.

 

eero_markkanen

    Kettupaidassa myös tulevalla kaudella!