Maaottelutauko ohi – JJK:lla kahden ottelun viikko

05.09.2017

jjk-fclahti-01072017-4Z5A6055

Veikkausliigassa on vedetty henkeä pienen maaottelutauon myötä – pelit jatkuvat jälleen torstaina!

JJK:lla luvassa on kahden ottelun viikko. Ensin Kettupaidat isännöivät Harjun samettisella nurmella FC Lahtea torstaina 7.9. ja viikko päättyy sunnuntaina 10.9. PS Kemin vieraana.

Kotiottelu torstaina alkaa klo 18:30 ja edullisemmat ennakkoliput ovat myynnissä totuttuun tapaan Neste K-asemilla Kirrissä, Tourulassa, ja Savelassa sekä verkkosivuillamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta.

Kettulauma toivottaa kotiotteluun kaikki uudet ja vanhat opiskelijat Jyväskylään tarjoamalla opiskelijoille erikoishintaisen 5€ aurinkokatsomolipun! Opiskelijalippu vain ennakkoon verkkosivuiltamme. (Huomaathan, että opiskeluoikeus todistettava stadionilla sisääntulon yhteydessä.)

Harjun kenttäremontti on myös edennyt sen verran, että stadionin kaikki kolme porttia palvelevat torstaina katsojia normaalisti! Myös noudettavien lippujen piste palaa tutulle paikalleen pääportille. Lipunmyynti porteilla alkaa totuttuun tapaan tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30.

Myös vieraskannattajat tervetulleita

JJK ja FC Lahden kannattajat (FCLK) ovat käyneet yhdessä läpi ensi torstain 7.9. JJK – FC Lahti -otteluun liittyvän tilanteen ja julkisen keskustelun sekä sopineet yhteisymmärryksessä seuraavaa:

FCLK on luvannut keskuudessaan huolehtia järjestyshäiriöiden aiheuttajien kontrolloinnin ennen tulevaa JJK-FC Lahti -ottelua. FCLK pyrkii osaltaan ehkäisemään joukkueiden edellisessä kohtaamisessa esiintyneiden järjestyshäiriöiden kaltaisten tilanteiden syntymistä.

JJK on halunnut ottaa tilanteeseen liittyvässä keskustelussa huomioon myös oman kannattajaryhmänsä Harjun Poikien mielipiteet ja kannanoton.

JJK toivottaakin myös FC Lahden kannattajat tervetulleeksi torstain otteluun!

JJK - FC LAHTI TO 7.9.