Maanantaina Vaajakoskelle vieraaksi RoPS

29.07.2017

20170731-JJK-ROPS-ottelumainos-www-sasa

Pisteiden makuun Vaasassa päässyt kettulauma janoaa lisää!

Vuorossa on nyt toinen Vaajakosken kotiotteluista, kun maanantaina 31.7. vieraaksi saapuu RoPS! Ottelu alkaa klo 18:30.

JJK:lla on kalavelkoja maksettavana, sillä joukkueiden edellisessä kohtaamisessa toukokuussa Rovaniemellä kotijoukkue vei niukan 2-1-voiton. Emeka Eze ja Ivan Tatomirovic iskivät RoPS:n 2-0-johtoon ensimmäisellä puoliajalla eikä vierasjoukkue päässyt lopulta kuin maalin päähän SJK-laina Elias Ahteen kavennusmaalin myötä.

Edellisellä kiettoksella JJK vieraili Pohjanmaalla vahvaa kautta pelaavan VPS:n luona. Vaasalaiset ovat sarjassa vankasti toisena HJK:n jälkeen ja etenivät Eurooppa-liigan karsinnoissa toiselle kierrokselle. Kettupaidat kuitenkin yllättivät isäntänsä ja nappasivat Gaël Etockin maalilla mukaansa vieraspisteen 1-1-tuloksella!

RoPS taas kärsi edelliskierroksella kotonaan 1-2-tappion, kun SJK haki pisteet Napapiiriltä mukaansa Obed Malolon viimeisteltyä vapaapotkusta voittomaalin sisään ottelun loppuhetkillä. Pelaajistossa on myös tapahtunut muutoksia, kun avainpelaajista nuori Saku Ylätupa siirtyi juuri hollantilaisen suurseura Ajaxin organisaatioon. Myöskään viime kausina suureen rooliin noussutta Robert Tayloria ei nähdä nyt pelaamassa kasvattajaseuraansa vastaan, sillä Roope siirtyi puolestaan Allsvenskaniin AIK:n riveihin toisen kettukasvatti Eero Markkasen joukkuekaveriksi!

2017-07-16_jjk-sjk_0016

Kale iski kauden viidennen maalinsa VPS:n verkkoon edellisellä kierroksella.

Ojamaa & Jovovic ensi kertaa kotiyleisön edessä

Kettulauma pääsi Vaasassa takaisin pistekantaan ja janoaa kiihkeästi lisäpisteitä taistelussaan paikasta Veikkausliigassa! Pistejahtia lähdetään jatkamaan nyt kotikentällä RoPS:n kustannuksella ja mukana on myös kaksi uutta Kettupaitaa: Hindrek Ojamaa sekä Sasa Jovovic. Ojamaa debytoi jo Vaasassa pelaten varsin mallikkaan ottelun oikean laitapakin tontillaan, mutta nähdään nyt ensimmäistä kertaa uudella kotikentällään.

Jovovic sen sijaan ei ollut edustuskelpoinen vielä edellisessä ottelussa, vaan pääsee irti ensimmäistä kertaa Kettupaidassa nyt kotiyleisön edessä!

20170731-JJK-ROPS-ottelumainos-www