Maanantaina jälleen kotikentälle Vaajakoskelle

26.07.2017

20170731-JJK-ROPS-ottelumainos-www-sasa

JJK kävi viime viikonloppuna hakemassa vieraspisteen Vaasasta ja palaa seuraavaksi jälleen kotikentälleen!

Maanantaina 31.7. JJK pelaa toisen Vaajakosken kotiotteluistaan, kun vieraaksi saapuu RoPS! Ottelu alkaa klo 18.30.

Edellisessä ottelussaan JJK vieraili Pohjanmaalla vahvaa kautta pelaavan VPS:n luona. Vaasalaiset ovat sarjassa vankasti toisena HJK:n jälkeen ja etenivät Eurooppa-liigan karsinnoissa toiselle kierrokselle – Kettupaidat kuitenkin yllättivät isäntänsä ja nappasivat Gaël Etockin maalilla mukaansa vieraspisteen 1-1-tuloksella!

Kettulauma pääsikin näin takaisin pistekantaan ja janoaa kiihkeästi lisäpisteitä taistelussaan paikasta Veikkausliigassa! Pistejahtia lähdetään jatkamaan kotikentällä RoPS:n kustannuksella ja mukana on myös kaksi uutta Kettupaitaa: Hindrek Ojamaa sekä Sasa Jovovic. Ojamaa debytoi jo Vaasassa pelaten varsin mallikkaan ottelun oikean laitapakin tontillaan, mutta nähdään nyt ensimmäistä kertaa uudella kotikentällään.

Jovovic sen sijaan ei ollut edustuskelpoinen vielä edellisessä ottelussa, vaan pääsee irti ensimmäistä kertaa Kettupaidassa nyt kotiyleisön edessä!

Tervetuloa kannustamaan Kettupaidat voittoon! Ottelun edullisemmat ennakkoliput (alkaen 8€), löydät verkkosivuiltamme oikean laidan Osta lippuja-painikkeen kautta sekä Neste K- asemilta Kirristä, Savelasta ja Tourulasta.

20170731-JJK-ROPS-ottelumainos-www