Maali-iloittelua KaDyn ja JJK:n välillä – Roosa Nauha- kampanjalle mojova potti

20.12.2011

Jyväskylän Monitoimitalolla nähtiin tiistai-iltana hyvähenkinen ja erittäin viihdyttävä futsalspektaakkeli, kun viime kaudella Futsal-liigassa toiseksi tulleen Kampuksen Dynamon ja Veikkausliigassa pronssille yltäneen JJK:n välillä pelattu hyväntekeväisyysottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemiin 7-5.

Ottelun lipputulojen ja Jyväskylän Energian tekemän tuhannen euron lahjoituksen ansiosta ottelun tuotoksi kertyi 2573,35 euroa, joka Jyväskylän kaupungille maksettavan salivuokran jälkeen menee lyhentämättömänä JJK:n ja Syöpäsäätiön Roosa Nauha- kampanjalle.

Vauhdikasta ja tasaista maalitehtailua

Vauhtia, taitoa ja näyttäviä tuuletuksia tarjonneessa ottelussa maalinteon aloitti roosanvärisissä paidoissaan pelannut JJK, kun futsalmaajoukkueessakin esiintynyt Juha Pasoja toimitti pallon KaDyn maaliin kahdeksan minuutin pelin jälkeen. Dynamon maalitykkinä kunnostautunut Tomi Lahtinen kuitenkin tasoitti pian pelin ja tämän jälkeen maalien tehtailu jatkuikin samaan malliin vuorotahtiin miltei läpi ottelun: JJK meni johtoon ja KaDy tuli tasoihin, kunnes ottelun loppupuolella Miika Hosio vei Dynamon ensimmäistä kertaa johtoon lukemiin 5-4 – ja tuo johto piti loppuun asti.

KaDy ehti karata jo kahden maalin karkumatkalle, mutta JJK tuli vielä reilu minuutti ennen loppuvihellystä maalin päähän, kun huikeita otteita myös futsalkentällä esittänyttä Mikk Reintamia rikottiin rangaistuspotkun arvoisesti ja mies itse laittoi pallon varmasti maaliin. Tasoihin eivät pinkkiketut enää kuitenkaan yltäneet ja vajaa pari sekuntia ennen loppua isännät kaunistelivat vielä loppulukemiksi 7-5.

Pelaajavalmentaja Pasojan ja Reintamin lisäksi JJK:lta maalinteossa onnistuivat Samu Nieminen suoraan vapaapotkusta, Patrick Poutiainen Antto Hilskan syötöstä sekä Hilska itse maalivahti Jiri Kosken pitkästä avauksesta.