Lue tärkeät yleisöohjeet torstain derbyotteluun saapujille

01.07.2020

JJK saa huomenna torstaina klo 18:30 alkavassa Miesten Kakkosen derbyottelussa vieraakseen FC Vaajakosken ja otteluisäntänä toimii Jyväskylän kaupunki. Luethan tästä tapahtumaan saapuville tarkoitetut ohjeet huolellisesti, ne sisältävät paljon tärkeitä huomioita. JJK pyytää yleisöä saapumaan hyvissä ajoin stadionille, jotta jonoja ei synny.

 

HARJUN STADIONIN SISÄÄNKÄYNNIT JA LOHKOT

Harjun katsojakapasiteetti on voimassa olevien, yleisötapahtumia koskevien rajoitusten vuoksi rajallinen, joten maksimissaan vain 2 000 voidaan ottaa sisään. Harjulle on siis rakennettu neljä erillistä 500 katsojaa vetävää lohkoa, joilla on jokaisella omat sisäänkäyntinsä ja palvelunsa. Yleisö ei saa rajoitusten vuoksi liikkua lohkojen välillä. Lohkot täytetään saapumisjärjestyksessä. Sisäänkäyntejä stadionille on siis neljä: Ihantolantien ylempi eli ns. pääportti (portti 1), Ihantolantien alkupäästä stadionille nousevat portaat (portti 2), ns. maraton-portti kentän takasuoralla (portti 3) sekä kaupungin puoleinen portti (portti 4). Katso kartta.

Jokainen sisäänkäynti vie omaan lohkoonsa, joten sisääntulon tulee tapahtua siihen lohkoon, jossa aiot katsoa ottelua. Varaathan sujuvaa sisäänpääsyä varten ottelulippusi esille ja mikäli olet hankkinut eturyhmien pääsylipun varaudu todistamaan portilla oikeutesi alennushintaiseen lippuun.

Jokaisesta neljästä sisäänkäynnistä pääsee sisälle kausikortilla tai pääsylipulla (ennakkoon tai portilta ostetulla). KettuVIP-korttilaisten sisäänkäynti tapahtuu portilta 1 (vain sitä kautta pääsy VIP-alueelle). Myös liikuntarajoitteisten sisäänkäynti tapahtuu portista 1 ja esteettömät WC-tilat löytyvät ko. lohkosta.

Stadionin portit aukeavat totutusti tuntia ennen ottelun alkua eli klo 17:30. Samalla ovensa avaavat tutut palvelut: lipunmyyntipisteet, kettukioskit, vip-tarjoilut, anniskelualue sekä uutuutena kotiavausottelussa herkkuleipiä ja muuta pientä syötävää myyvä OLOBOX (HUOM! vain lohko 2)

 

LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput ovat myynnissä osoitteessa: jjk.fi. Ostathan lippusi ennakkoon, jotta vältytään lipunmyyntipisteiden ruuhkautumiselta stadionilla ja varmistat paikkasi ottelutapahtumassa ennen kuin se myydään loppuun. Ennakkoliput ovat myynnissä jjk.fi osoitteessa pelipäivänä klo 16 saakka, mikäli niitä ei ole sitä ennen myyty loppuun.

Stadionin portille myyntiin jäävät irtoliput ovat myynnissä kahdella portilla: Ihantolantien alkupään sisäänkäynnin yhteydessä (portti 2) sekä kaupungin puoleisella portilla (portti 4). Maksuvälineenä käyvät yleisimmät pankkikortit (myös lähimaksu) sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Smartumin ja Edenredin 5 euron arvoiset kulttuurisetelit käyvät myös maksuvälineenä. Sirullisia Smartumin tai Edenredin maksukortteja emme vastaanota.

Alle 16-vuotiaille on tapahtumaan ilmainen sisäänpääsy, mutta ilmoittautuminen osoitteessa https://events.liveto.io/events/miesten-kakkonen-jjk-fc-vaajakoski on paras tapa varmistaa sisäänpääsy. Paikkoja on rajoitetusti.

 

NOUDETTAVAT LIPUT JA KAUSIKORTIT

Mikäli nimelläsi on varattu pääsylippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin (portti 1) noudettavien lippujen pisteeltä. Noutamattomat kausi- ja VIP-kortit löytyvät myös samasta paikasta.

 

VAPAAKORTIT

JJK:n myöntämät seuran omat ikikausikortit käyvät sellaisenaan sisäänpääsyyn myös poikkeusaikana järjestetyissä otteluissa.

Yleisörajoitusten ollessa voimassa Palloliiton hallituksen päätöksen mukaisesti mitkään Palloliiton vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn otteluihin. Poikkeuksena tästä ovat vain seuran kanssa ennalta sovitusti työtehtävissä olevat Palloliiton työntekijät, joilla on henkilökortti.

Rajoitusten voimassa ollessa seuraavilla korteilla ei siis ole automaattista sisäänpääsyä otteluun:

– Erotuomarikortti

– Palloliiton kultakortti

– Veikkausliigan legendakortti

 

KIOSKIPALVELUT

Jokaisesta lohkosta löytyy oma kettukioskinsa, joissa tarjolla on Kulta Katriina -kahvia, virvoitusjuomia, grillimakkaraa sekä Ruthin Leipomon tuoreita leivonnaisia. Maksuvälineenä käyvät lipunmyynnin tapaan yleisimmät pankkikortit (myös lähimaksu) sekä käteinen. Käteisellä asioidessasi varaa tasaraha valmiiksi sujuvan ja mahdollisimman turvallisen asioinnin varmistamiseksi. Ruuhkia ja jonottamisia välttääksemme kioskilla asiointi ennen ottelun alkua tai sen aikana on paras keino vähentää ottelun puoliaikaruuhkaa.

 

ANNISKELU

Anniskelualueena toimii aiemmilta kausiltakin tuttu Kettutasanne, stadionin Vesilinnan puoleisessa kulmassa. HUOM! Anniskelualue sijaitsee lohkossa (lohko 1), sisäänpääsy on mahdollinen vain Ihantolantien ylemmästä portista eli niin sanotusta pääportista (portti nro 1). Suosi myös anniskelussa korttimaksua tai tasarahaa ja huomioi, että anniskelualueella on rajallinen asiakaspaikkamäärä. Kettutasanteelle pääsevät vain täysi-ikäiset katsojat.

 

KETTU-VIP

Kettu-VIP-kortin ostaneille on tarjolla korttiin sisältyvät Kulta Katriina -kahvitarjoilut Ruthin Leipomon leivonnaisilla höystettynä sekä tietysti kisamakkarat. VIP-tarjoilut löytyvät anniskelualueen vierestä, Kettutasanteen yläpuolelta, D-katsomon yläosasta. HUOM! VIP-tarjoilut löytyvät lohkosta 1, joten sinne päästäksesi saavu stadionille Ihantolantien pääportista (nro 1). Muista lohkoista ei ole kulkua VIP-alueelle. Mikäli et ole vielä saanut VIP-korttejasi, voit noutaa ne samaisen pääportin noudettavien lippujen pisteeltä yrityksesi nimellä.

 

PYSÄKÖINTI

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja.

Keskustan parkkialueita ja kadunvarsiparkkipaikkoja kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Moovy -parkkisovelluksen avulla parkkeeraat huolettomasti JJK:n kumppanin Jyväs-Parkin kymmenessä P-talossa sekä useilla kadunvarsilla ympäri kaupunkia.

 

TURVALLINEN OTTELUTAPAHTUMA

Mikäli kausikortissasi on paikkamerkintä, ne eivät automaattisesti ole voimassa tänä poikkeusaikana, sillä katsojien tulee istua stadionilla riittävän väljästi ja turvavälejä noudattaen. Mikäli rajoitukset turvavälien suhteen poistuvat kauden aikana, paikkamerkinnät ovat jälleen voimassa. Päivitämme yleisöohjeita kulloinkin voimassa olevien valtionhallinnon määrittelemien rajoitusten mukaan.

JJK:n pääyhteistyökumppani Lumme Energia lahjoittaa sadalle ensimmäiselle katsojalle hybridikasvovisiirin JJK:n logolla. Visiirit ovat jaossa kaikilla neljällä sisääntuloportilla.

 

  • Älä tule ottelutapahtumaan sairaana
  • Ottelutapahtumaan saavutaan täysin omalla riskillä
  • Huolehdi erityisen hyvin hygieniasta (käsidesiä on yleisön käytettävissä useassa eri paikassa ja pääkatsomon wc-tiloissa on saippuaa käsienpesua varten)
  • Yski ja aivasta hihaasi
  • Huolehdi turvaväleistä jonottaessa ja anna muille katsojille rauha asioida kioskeilla, anniskelualueella, wc-tiloissa sekä muulla stadionalueella.
  • Katsomossa valitse paikkasi siten, että turvavälit toteutuvat. Samaan perheeseen tai seurueeseen kuuluvat voivat kuitenkin istua vierekkäin

 

Toivomme otteluun saapuvilta katsojilta vastuullista käyttäytymistä ja hygieniaohjeistusten noudattamista. Olemme pyrkineet luomaan ottelutapahtumasta mahdollisimman asiakasystävällisen, mutta toivomme ymmärrystä ja joustavuutta myös asiakkailtamme.

 

OTTELUN SEURAAMINEN KOTISOHVALTA

Mikäli et pääse paikalle Harjun stadionille, Kettupaitojen kaikki kauden 2020 kotiottelut näytetään KSML.fi -sivustolla maksuttomina suorina lähetyksinä. JJK TV:n otteluiden tuotannosta vastaa Lebbiz Productions ja ilmaiset lähetykset tarjoaa yhteistyökumppanimme SportFINI, joka näyttää Kettupaitojen pelit myös omalla sivustollaan.

Ensimmäisen kamppailun FC Vaajakoskea vastaan saapuu selostamaan todellinen selostajalegenda, Tapio ”Tapsa” Suominen.

 

MEDIA

Median edustajien tulee akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa https://www.jjk.fi/ottelu/media/

Rajoitusten ollessa voimassa, paikalle otetaan lähtökohtaisesti vain työvuorossa olevat toimittajat ja kuvaajat.

 

Tapahtuma-alueen kartan voit ladata pdf-muodossa tästä

Lämpimästi tervetuloa viihtymään torstaina Harjulle – ja kannustamaan oma suosikkijoukkueesi voittoon!