Loutelamio jatkaa, Alaharjula siirtyy KuPS:sta Kettupaitaan

22.12.2017

2016-09-10_jjk-grifk_0143

Jälleen kaksi uutta hyvää syytä liittyä JJK:n kausikorttilaisiin: kaksi sopimusta tulevalle kaudelle! Patrik Alaharjula ja Settyslas Loutelamio ovat solmineet JJK:n kanssa kauden 2018 kattavan sopimuksen.

Loutelamiolle tuleva kausi on kolmas kokonainen Kettupaidassa, Alaharjula taas liittyy uutena pelaajana JJK:hon KuPS:sta. Vuonna 1994 syntynyt Loutelamio on FC Blackbirdista kauden 2015 lopulla JJK:hon siirtynyt keskikentän laitapelaaja, jolta viime kausi meni suurelta osin sivu suun loukkaantumisen vuoksi.

Alaharjula taas on vuonna 1997 syntynyt kärkimies, joka on KuPS:n kasvatti. Testijakso joukkueen mukana vakuutti valmennuksen ja niinpä hyökkääjä vaihtaa keltamustan nutun Kettupaitaan vähintään tulevan kauden ajaksi.

Päävalmentaja Juha Pasoja on tyytyväinen tuoreisiin sopimuksiin.

– Setillä on ollut epäonnea loukkaantumisten kanssa, eikä hän ole päässyt vielä näyttämään parastaan. Seti on tehnyt kuitenkin hyvin töitä kuntoutumisen eteen – oli viime kauden lopussa hyvin lähellä ehtiä pelikuntoon ja oli treeneissä todella hyvä. Jos vaan pysyy nyt kunnossa, tulee olemaan meille tärkeä pelaaja ensi kaudella.

– Tosi hienot fiilikset nyt pitkän loukkaantumisen jälkeen. On pystynyt treenaaman täysillä, eikä sen suhteen ole nyt mitään ongelmia. Toivottavasti nyt tulee parempi kausi ja pysyy ehjänä!

– Odotankin hyvää kautta: paljon peliaikaa ja sen myötä maaleja.

loutelamio-forsberg-joulukuu-2017

Myös toimitusjohtaja Caius Forsberg on tyytyväinen Setin jatkosopimukseen Kettupaidassa.

Viimeistelytehoa Kuopiosta

Alaharjula taas on ensimmäinen uusi kasvo tulevan kauden joukkueessa.

– ”Patu” on sentyyppinen hyökkääjä mitä on haettu – hyvä isokokoinen, nuori ja nälkäinen, viimeistelytaito on hyvä. Hän on saanut Kuopiossa hyvän futiskasvatuksen ja on varmasti myös isossa roolissa meillä.

patrik_alaharjula_17.png.600x750

”Patu” viime kaudella KuPS:n paidassa.

– Haluaa selkeästi myös mennä eteenpäin ja toivottavasti pystytään häntä siinä auttamaan.

Myös kärkimies itse lupailee tehokasta viimeistelyä.

– Target-pelaaja, hyvä boksissa. Monipuolinen viimeistelijä – kyllä mä sanoisin että JJK sai kliinisen kärkimiehen!, Alaharjula kuvaa.

Hyökkääjä siirtyy JJK:hon hakemaan vastuuta kentällä, mutta myös Jyväskylä kaupunkina vaikutti valintaan – opiskelu pelaamisen ohella kuuluu nuoren miehen suunnitelmiin.

Ensimmäiset päivät JJK:n mukana jättivät hyvän fiiliksen.

– Viime kaudelta runko on kuitenkin aika hyvin kasassa, huomasi että pelajaat on hyvin hitsautuneet yhteen. Jengi otti tosi hyvin vastaan – vaikka oonkin KuPS:sta, Alaharjula nauraa.

Tuore Kettupaita lähettää terveiset kettukannattajille:

– Tulkaa kattomaan pelejä – kohtahan ne taas alkaa! Innolla hyppään mukaan JJK:hon, tehdään ensi kaudesta hyvä kausi!

Uusien sopimusten myötä JJK:lla on koossa 14 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle.

Kausarit edullisemmin vuoden loppuun asti

Kausikortit ovat myynnissa vielä joulukuun loppuun asti edullisemman ennakkotilaajan hinnoin eli nyt kannattaa hyödyntää etuhinta!

Toimisto on avoinna vielä perjantaina ja sen jälkeen kettuperheessä hiljennytään joulunviettoon. Verkkokauppamme palvelee kuitenkin vuorokauden ympäri myös joulunpyhien ajan! Kausikorttimyynti tapahtuu nyt Liveton kautta – lisätietoja löydät tämän linkin takaa.

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www