Loukkaantumisestaan toipunut Hyyrynen: Mitali pitää ansaita

22.10.2011

06 Hyyry vs Bahne

JJK-kapteeni Mikko Hyyrysen kauden piti lääkärin ennusteen mukaan olla jo ohi, mutta mies itse oli toista mieltä. Nyt Hyyrynen on jälleen tyrkyllä Jaron illalla kohtaavaan kettumiehistöön.

– Jalka tuntuu ihan hyvältä, ja on pelikunnossa. Vaikka sairaslomaa aluksi annettiinkin kauden loppuun saakka, ajattelin itse toipumisen vauhdista, että voisin vielä ehtiä mukaan. Välillä tuntemukset olivat sellaiset, että ehtisin jo Vaasa-peliin, mutta varmuuden vuoksi jätettiin se vielä väliin, mies kertaa sairaskertomustaan.

Rasitusvammaksi luokitellun jalkapöytävamman alkuperästä ei ole tarkkaa tietoa.

– Ei sitä kukaan oikein tiedä. Rasitusvammaksi se diagnoisoitiin, mutta on siihen tällejäkin tullut, Hyyrynen hymähtää.

Kettupaidat on taapertanut kapteenin poissaollessa muutaman viime kierroksen. Hyyrynen ei ollut tyytyväinen joukkueen esitykseen viime sunnuntain VPS-pelissä.

– Kyllä ryhtiliike tarvitaan. Jos me halutaan mitali, niin se täytyy ansaita, ei kukaan niitä anna. Aika heikon näköistä on ollut, turha näitä pelejä on jännittää. Tehdään asiat niin hyvin kuin pystytään, ja mitali tulee jos me ollaan se ansaittu, kapteeni jyrähtää.

Lauantaina vastassa on Jaro – seura, josta Hyyrynen aikanaan Jyväskylään saapui.

– Itse olen tykännyt pelata Pietarsaaressa, mutta vastustajallehan se on paha paikka. Eremenkon valmennuksessa se on pelaava joukkue, ja meidän täytyy pystyä hallitsemaan palloa, tai juostaan sen ja Jaron perässä. Vaikea paikka, Hyyrynen sanoo.

Jaro-JJK Pietarsaaressa tänään kello 14.00.