Loistavat pelaajauutiset jatkuvat: huipputaitava laitapuolustaja JJK:hon vuoteen 2015 asti ulottuvalla sopimuksella

21.01.2012

Benno Hanslian JJK

Perjantaina kauden 2012 viralliset ottelut käyntiin potkaisseen JJK:n sopimusrintamalta on jälleen kerrottavana loistavia uutisia.

Seuran oma kasvatti, 18-vuotias Benno Hanslian on juuri solminut Kettupaitojen kanssa ammattilaissopimuksen joka pitää äärimmäisen lupaavan laitapuolustajan JJK-perheessä vähintään vuoteen 2015 asti.

Hanslian on todellinen modernin laitapakin prototyyppi, jonka pelirohkeus ja tekninen taitotaso eivät kalpene yhdenkään huippuhyökkääjänkään rinnalla.

– Joo, kyllä mun ehdottomia vahvuuksia on just pallokosketus, harhautukset, syötöt ja nousut, hymyilevä Hanslian kuittaa tuore sopimuspaperi kourassaan.

Nuorukaisella riittää myös itseluottamusta käyttää taitojaan kovissakin otteluissa. Tämänkaltainen aktiivinen ja aloitteellinen pelirohkeus yhdistettynä loistavaan tekniikkaan on yksi avainasioista joita myös maajoukkuevalmentajat arvostavat nykyjalkapallossa.

– Ehdottomana tavoitteena on saada peliaikaa miesten peleissä ja kehittyä sitä kautta entisestään. Eniten petrattavaa on varmasti tietynlaisessa pelitilannekovuudessa ja kaksinkamppailuissa, mutta silläkin sektorilla meen koko ajan eteenpäin ja motivaatio on kova, Benno lisää päättäväisesti.

Hanslianin ”pahvin” myötä JJK:n edustusjoukkueella on alkavalla kaudella jo 21 pelaajasopimusta. Tervetuloa kettuperheeseen Benno!